Menta nelepon deui
Satwa Tours Odisha

Satwa wisata Odisha kalawan Sandpebbles - KOMUNITAS pangalaman endah mibanda alam, Flaura sarta Fauna di Odisha.

Pilari nu getaway satwa asli? Satwa Tours Odisha mangrupakeun tujuan pamungkas anjeun pikeun didatangan!

Padahal pantai na candi nyandak imah baton pikeun popularitas maranéhanana, dina Kaséhatan Tours Odisha nyaeta endah ngalaman. Ku kebat taman nasional, cadangan macan, sarta tempat suci satwa, kaayaan geus cosseted spésiés enthralling tina fauna jeung flora nu moal manggihan mana sejenna di dunya. Jadi eta teh Leuweung bakau & lahan baseuh tina Bhitarkanika atawa leuweung tina Chandaka, unggal nook na cranny tina kaayaan India wétan embraces satwa euyeub.

Di anjeun Kaséhatan Tours Odisha , anjeun meunang kasempetan ningali sasatoan roam sabudeureun di habitat kacekel maranéhanana, ngadéngékeun sora maranéhanana sarta ngarasa naékna keteg jajantung anjeun kalawan pikagumbiraeun. Di dieu, anjeun tiasa saksi ratusan beragam genus sahiji mahluk ngawengku macan, gajah, buaya, mencek, Jackal, sarta loba deui di habitat alam maranéhanana.

pakét Kaséhatan Tours Odisha kami geus tailored kana kapentingan anjeun sarta nawiskeun hiji kasempetan pikeun ningali pangalusna satwa nu kaayaan geus nawarkeun.

Satkosia - Bhitarkanika - Similipal

Dinten 01: Datangna Bhubaneswar

Datangna di Stasiun Airport / Railway Bhubaneswar sarta mindahkeun ka hotél. Soré nganjang ka kuil Lingaraj, Khandagiri Udayagiri Jain guha. Malem bébas dina Ekamra Haat Buka puasa sarta sapeuting di Bhubaneswar.

Dinten 02: Bhubaneswar - Satkosia

Sanggeus datangna sarapan mun Satkosia via Angul. Candak parahu pesiar di Satkosia jurang mana anjeun bisa datang di sakuliah nyatu Mugger na Gharial sapanjang tepi keusik. Soré trekking sapanjang jalan satapak alam urang. Dinner jeung sapeuting di Satkosia.

Dinten 03: Satkosia - Bhitarkanika

Sanggeus datangna sarapan keur Bhitarkanika. Pariksa-ka kami Resort .After hiji gaya imah dahar beurang pesiar nikmat mun Kalibhanja Diha Island on padesaan kapal disatujuan ku Departemen Kaséhatan, ngarasakeun view panorama loka Ramsar. Malem nganjang ka kuil Jagannath pikeun ilubiung dina Live Aalati Darshan. Atang ngarasakeun campfire kalawan snacks na Buka puasa. Sapeuting di Pasir Pebbles leuweung Resorts.

Dinten 04: Bhitarkanika

Sanggeus sarapan gaya imah nikmat, nganjang ka Manuk sanctuary, trekking kana munara moro Kuno Raja, pesiar ka creeks béda dina padesaan kapal disatujuan ku Departemen Kaséhatan, titik buaya. Sanggeus datangna dahar beurang ka musium jeung aréa proyék. Atang ngarasakeun seuneu camp kalawan snacks na Buka puasa. sapeuting di Pebbles keusik leuweung Resorts.

Dinten 05: Bhitarkanika - Similipal

Sanggeus gaya imah sarapan mangga buka nikmat mun Similipal Lodaya Reserve. Pariksa-ka hotél. Sanggeus dahar beurang alam leumpang jeung pangajaran alam di pabinihan herbal, nganjang ka buaya beternak tegalan. Dinner jeung sapeuting di Similipal.

Dinten 06: Similipal

Sanggeus datangna sarapan mun Barehipani na Joranda curug na rimba Safari. Lajeng nganjang ka Chahala Parabot. Dinner jeung sapeuting di Similipal.

Dinten 07: Similipal - miang

Sanggeus sarapan miang pikeun lalampahan onward

Taros Kami


Skip to tulbar