Menta nelepon deui

Anjeun batur anu meunang gumbira ku ningali desain intricate atanapi kecap Tekstil sigana metot ka anjeun? Lajeng geus datang ka tempat anu katuhu. Keusik Pebbles 'Tekstil Tours Odisha nawarkeun maneh rupa-rupa cara ngajajah dunya tekstil unik Odisha urang. India mangrupa salah sahiji nagara cheapest segi ongkos saing bahan. Odisha ngabogaan sajarah panjang dina industri tekstil. The handlooms of Odisha geus miboga acclaim sakuliah dunya sarta reputasi kanggo design na kualitas. Rupa-rupa desain geus eksis di Odisha kayaning Sambalpuri, Bomkei na Berhampuri. Odisha oge kasohor tipe Ikat miboga anyaman. Anjeun tiasa indulge diri di ieu kalayan bantuan Tekstil tur Odisha. Tékstil anu artefacts budaya nu ngagambarkeun sajarah sosial ti tempat dimana aranjeunna originate. Tékstil di India robah ti tempat pikeun nempatkeun nyirorot, teu ukur dina watesan tipe bahan atawa kaen tapi ogé dina rarancang, manifesting di aranjeunna keragaman dina pola budaya geografis jeung étnis. Keusik Pebbles 'Tekstil tur Odisha bakal mastikeun maneh boga pangalaman sampurna artefacts tékstil jeung apparels.

Bungkusan Odisha Tekstil Tour urang anu pangalusna pikeun urang anu peminat tékstil jeung apparel na hayang ngajajah industri tekstil di Odisha. Éta program wisata 14 poé sarta nyertakeun Bhubaneswar, Nuapatna, sarta Maniabandha kasohor Olasingh Tekstil Desa, Chikiti Tekstil Desa, Sambalpuri Tekstil Kalurahan sabudeureun Sagarpalli na Buttupalli, Barapalli Tekstil Desa, Attabira Tekstil Desa, Sericulture Projects, sarta Tussar Sutra Désa. Anjeun teu kedah ngantosan ngalaman Travel ieu geulis Odisha Tekstil. Pek tas anjeun katuhu jauh, jeung ninggalkeun sesa hal ka kami.

Tekstil Tours Odisha

Harga: 51198 | Kode wisata: 009

Dinten 01: kadatangan

Papanggih & salam kana datangna di Stasiun Airport / Railway Bhubaneswar & lajeng mindahkeun ka tos dipesen hotél. Mun idin waktos, mangga buka tina candi pangkolotna 07th Century AD pikeun 12th Abad Masehi. sapeuting di Bhubaneswar.

Dinten 02: BHUBANESWAR - DHENKANAL

Sanggeus sarapan drive mun Dhenkanal en-jalur nganjang ka Nuapatna (IKAT désa Tenun) jeung Sadeibarini (Dhokra casting Désa). Sapeuting di Dhenkanal.

Dinten 03: DHENKANAL - SAMBALPUR

Sanggeus sarapan drive mun Sambalpur.Afternoon nganjang ka sababaraha désa anyaman lokal. Sapeuting di Sambalpur.

Dinten 04: SAMBALPUR - BARGARH - BARPALI - BALANGIR

Sanggeus sarapan proceeds mun Balangir via Bargarh Tenun Kalurahan na Barpali Sutra Tenun Kalurahan (nu nyicingan désa di Barpali anu pengrajin best of Tussar Sutra). Sapeuting di Balangir.

Dinten 05: BALANGIR - SONEPUR - BALANGIR

Sanggeus datangna sarapan mun Sonepur Tenun Désa. Sapeuting di Balangir.

Dinten 06: BALANGIR - GOPALPUR (GANJAM)

Sanggeus sarapan drive mun Gopalpur via Padmanavpur Tenun Désa. Sapeuting di Gopalpur.

Dinten 07: miang

Sanggeus sarapan deui Berhampur Railway Station / Bhubaneswar Airport pikeun lalampahan onward drive.

Taros Kami


Skip to tulbar