Menta nelepon deui

Sarat & SYARAT umum

  • Kabéh ongkos anu di rupia India.
  • GST 5% lumaku dina total jumlah tagihan.
  • Sémah téh dipénta pikeun meunangkeun kandaraan inspected ku sorangan saméméh ngagunakeun. Éta ogé dipénta tetep kaduh diri di kandangan sorangan. Urang ulah taktak tanggungjawab sagala pikeun leungitna.
  • Bisi tipe mobil sakumaha per requisition nyaéta sadia pikeun sababaraha alesan aral, hiji tipe nu sarupa ti mobil bakal disadiakeun pikeun tamu anu.
  • Tetempoan-manéh bakal jadi saperti per rancana perjalanan hijina dina jalan bisa motor.
  • Supir bisa jadi compelled ngajalankeun dina laju leuwih luhur ti stipulation handapeun India Motor Vehicle Act.Guest anu dipénta ka refrain tina nyokot perjalanan telat wengi.
  • Keur genah hadé ti Cisarua, Pasir Pebbles Tours wajib ngatur mayar Parkir fee / biaya tol jeung Surat ijin Inter-Propinsi Border biaya nu bakal reimbursed ku Tamu ka sopir di produksi kuitansi di deukeut tugas.
  • Dina tugas lokal, sopir urang Peuting sangu bakal boga muatan antara 22.00 WIB nepi 06.00 WIB. Kabéh beaya tambahan séjénna anu jadi modal pikeun anjeunna di kas salila kursus pamakéan.
  • Bari nyetir on jalan Ghat, Air-Conditioning wajib tetep switched pareum.
  • Dina urutan ulah Traffic-jam na kaayaan aral lianna nu bisa ngabalukarkeun reureuh, aya bewara prior cukup pikeun dibikeun pikeun mindahkeun / Railway Airport.
  • Lalampahan-cadar diwajibkeun jadi disaluyuan ku pamaké pikeun ngabuktoskeun kaaslianana pamakéan éta. keluhan saterusna teu entertained.
  • Sémah téh dipénta ka assess kualitas jeung kinerja urang jeung ngeusian nepi ka "Eupan Balik" formulir bisa dibere ka aranjeunna ku sopir, ieu bakal mantuan kami ngawula anjeun hadé.
  • The tagihan bakal diangkat kana klien / Tamu iwal disebutkeun dieusian dina tulisan. Mode pembayaran kudu jelas disarankan dina waktu booking.
  • Tagihan bakal dibere ka dina dua minggu-dasar. Pebbles keusik ngamungkinkeun maksimum 15 poé kiridit ti tanggal resi Bill on dijalankeunnana hiji pasatujuan. Pikeun penyuluhan Kredit Time Keusik Pebbles bisa jadi dipénta dina tulisan sahenteuna dina 48 jam resi bil.
  • Tarif luhur nunut ka exclamation proportionate dina acara leumpang dina biaya BBM atanapi Govt. komponen pajeg.
  • Nepi gradasi sahiji wahana di Bhubaneswar téh sagemblengna dina kawijaksanaan Keusik Pebbles.
  • Pangmayaran bisa jadi netep ku tunai atanapi ku / c payee Cék / DD / PO digambar dina ni'mat "Keusik Pebbles Tour 'n' ngumbara (I) Pvt Ltd"Pangmayaran bisa ogé jadi netep ku Kredit Card / RTGS atanapi NEFT (pamayaran ku kartu kiridit bakal ngecas 3% tambahan).
  • Pikeun pakampungan ngaliwatan kartu kiridit, Card No. sarta tamat Tanggal kudu mailed / Faxed dina waktu tumpur. Bisi aksés kasebut dishonored, anu booking klien / Tamu geus replenish ku tunai.
  • Bisi pembayaran netep ngaliwatan RTGS / NEFT, Pebbles Keusik kudu disarankan tina rinci.
  • Dina hal pakampungan tunai of Rs.25000.- atawa leuwih, salinan tina kartu PAN tina klien / Tamu bisa kdu.
  • Kabéh sengketa anu poko keur Bhubaneswar yurisdiksi légal wungkul.
Skip to tulbar