Menta nelepon deui

Sri Lanka, baheulana kawanoh salaku Ceylon, mangrupakeun hiji pulo leutik kiduleun India, di Samudra Hindia, tapi éta hal leutik ukur ngeunaan nagara geulis. Kalawan kami Sri Lanka Tour ti pakét Bhubaneswar, Anjeun bakal meunang ka saksi layar breathtaking di Sri Lanka. Na rupa pamandangan manjangkeun ti rainforest jeung tulang-garing sawah ka nagara alus tur shorelines keusik. Nagara boasts hiji peradaban kuna, pantai keusik emas kalawan palem swaying kalapa, gunung, jeung perkebunan karet na teh maranéhanana. Kalawan Keusik Pebbles 'Sri Lanka Tour ti Bhubaneswar, anjeun tiasa meunang sadayana pangalaman akal-niupan nu Ngalanglang Sri Lanka. Bari ngadatangan pulo, Anjeun bakal ningali arsitéktur kolonial ti poé nalika Portugis, Walanda jeung Inggris maréntah. Anjeun bakal ningali kavling gajah, sababaraha nu ilubiung dina festival lokal sarta, macan tutul di sanctuary satwa. Sri Lanka mangrupakeun nagara pisan euyeub segi sajarah, talari, sarta budaya. Keur wisatawan anu cinta ka saksi sajarah tempat sagala, Sri Lanka nawarkeun hiji segitiga budaya maranehna. The Sri Lanka Tour ti Bhubaneswar bakal ninggalkeun maneh awestruck kalayan sagala hal alus alam geus nawarkeun. Sri Lanka ieu ogé dipikawanoh pikeun pantai aheng jeung panonpoé emas bersinar sadayana sabudeureun taun. Sri Lanka boasts tina sababaraha Parks Nasional kayaning Yala Taman Nasional, Wilpattu Taman Nasional, Minneriya Taman Nasional, Udawalawe Taman Nasional na Horton Planes hébat. The Sri Lanka Tour ti Bhubaneswar bakal ngantep anjeun ngajajah langit saeutik di Samudra Hindia.

Cai mibanda hal nawarkeun ka unggal jenis lover tourist- Alam, kids, Dongeng atawa Jenis lianna. Tumuwuhna pariwisata di Sri Lanka boga tanda eureun sooner atanapi engké. Buku anjeun Sri Lanka Pakansi bungkusan ayeuna.

KATUNAYAKE - KANDY - NUWARA ELIYA - BENTOTA - Colombo

Kode wisata: 1001

Dinten 01: KATUNAYAKE - KANDY - 115 Kms 2.5 Jam

Sumping di Bandara Internasional Bandaranaike, Katunayake ditampi ku "Spiceland Colombo" wawakil sarta mindahkeun ka hotél di Kandy via Pinnawala.

Gajah panti asuhan, Pinnawala:

ngukut éta - ngarep gajah umur béda jeung ukuran dahar, mandi, maén babarengan jeung malah kawin. Ieu geus kapanggih tatu atawa ditinggalkeun ditinggalkeun di padang teh. Aya malah saeutik anak sapi orok dilahirkeun dina inguan téh.

méja waktos ti Gajah panti asuhan:
  • 08.30am Bubuka dina panti asuhan pikeun nu datang
  • 09.15am Botol-nyoco teh gajah orok
  • 10.00am Isuk mandi di 'Ma Oya'
  • 12noon gajah balik deui ka panti asuhan éta sanggeus mandi
  • 01.15pm Botol-nyoco teh gajah orok
  • 02.00pm Sore mandi di 'Ma Oya'
  • 04.00pm gajah balik deui ka panti asuhan éta sanggeus mandi
  • 05.00pm Botol-nyoco teh gajah orok
  • 06.00pm nutup panti asuhan pikeun nu datang

Bungbu Taman di Hingula (Kandyan bungbu 99):

Lokasina di jalan utama antara Colombo jeung ibukota pasir of Kandy. Didatangan bungbu taman Hingula di Mawanella ningali loba tipena béda rempah Sri Lanka kasohor. Kayu manis, kapulaga, Pepper, Cengkéh jeung pala geus dibudidayakan tempat éta. Salian rempah individual, estate nu dijual versi sorangan Sri Lankan kari bubuk.
Kuil Of The Huntu Relic, Kandy:
Bait Allah tina Huntu Relic Haram ti Buddha Nyaeta kuil pangpentingna pikeun Budha Sri Lankan tur diwangun dina 16th Century AD ku raja Wimaladharmasooriya, solely keur kaperluan perumahan relic huntu.
Dahar beurang sarta Buka puasa sapeuting cicing di Hotel di Kandy.

DAY 02 : KANDY XCHARX NUWARA ELIYA – 77 Kms – 3.5 Hrs

Sarapan di Hotel di Kandy & ninggalkeun pikeun Nuwara Eliya via Peradeniya na Ramboda.

Royal Botanical Garden, Peradeniya:
Ieu taman pelesir of a Kandyan Raja 16th Century jeung engké dijieun kana Botanical Garden salila rezim Britania.

Jam operasi: 7.30am - 5.00pm (poean)
Réstoran jeung kafé: 10.00am - 5.00pm

Gem Museum ( "Tiesh" ku Lakmini):
Tiesh formal katelah Lakmini Pvt Ltd geus Haven legendaris pikeun batu mulia tur jewelery exquisitely handcrafted sahiji kualitas finest leuwih taun. Diantara Asép Sunandar Sunarya batu permata Lankan Sri hina dunya leuwih mangrupakeun Blue Sapphires, Star Sapphires, Rubies, Star Rubies, Bodas Sapphires, Konéng Sapphires, Ucing Panon, fitur Etc.A unik tina ngadegna éta mangrupakeun milik gem simulated dipaké pikeun sumber mulia gemstones di Sri Lanka. Ideally lokasina di pisan jantung Sri Lanka di kota gambar-sampurna Kandy "Tiesh" Caters ka sadaya bagéan tina langganan. Tiesh ku Lakmini geus di forefront tina desain kontemporer modern- di jewelery saprak lahirna dina 1997.
Mackwoods Labookellie Tea Center:
Situated ngadeukeutan 1500 méter dpl di jantung Labookellie estate, salah sahiji perkebunan teh finest di Sri Lanka, nyaeta dinten eureun populér dina travelers internasional rancana perjalanan nyadiakeun kasempetan ngalaman Mackwoods Tea di na pangalusna dina salubrious pasir nagara clime kitu ogé nyadiakeun hiji glimpse instructive sahiji pabrik Ceylon Tea. The Labookellie Tea Center nu boga keur lila geus mangrupa tanda tanah populér di antarana duanana locals jeung wisatawan ka Nuwara-Eliya ti Kandy pikeun syarat maranéhna taman kualitas luhur-tawar Labookellie Tea. Puseur Tea ieu geus dimekarkeun sarta refurbished méré loba datang na & konsumén jasa hadé dina setting leuwih nyaman. Mackwoods nyadiakeun datang ku wisata dipandu bébas tina Labookellie pabrik tea, hiji pangalaman pendidikan di proses budidaya tea jeung manufaktur.
Ramboda Niagara:
Gliding swiftly handap lamping gunung, leuweung kandel jeung lebak of Tea perkebunan, Brooks convergent leutik di dataran luhur sentral ngalahirkeun sababaraha curug paling megah Sri Lanka urang, salah sahiji nu di "Ramboda curug" dina Nuwara Eliya. Cascading handap dina hiji luhurna 3200ft. nu Ramboda Niagara brings bangga Nu Maha Suci ka pulo ieu geulis nyieun Sri Lanka tujuan pelesir kasohor boh nu escapee romantis & lover alam.
Dahar beurang sarta Buka puasa sapeuting cicing di Hotel di Nuwara Eliya.

Dinten 03: NUWARA ELIYA - BENTOTA - 240 Kms - Jam 5.5

Sarapan di Hotel di Nuwara Eliya sarta ninggalkeun pikeun Bentota
rineh
Dahar beurang sarta Buka puasa sapeuting cicing di Hotel di Bentota.

Dinten 04: BENTOTA - Colombo - 65 Kms - 2 Jam

Sarapan di Hotel, Bentota sarta ninggalkeun pikeun Colombo
Kuya Hatchery, Kosgoda:
Proyék geus dibuka keur conserve populasi kuya nu ngahontal punah tur proyék sapertos anu kapanggih sapanjang basisir kidul Sri Lanka mana kuya datangna ka darat iklas endog maranéhanana. kuya nu digs liang dina Beach, ngaluarkeun endog nya jeung nyertakeun eta kalawan keusik mana eta geus sakuduna dituju, incubated ku panas panonpoé. Naon mindeng kajadian téh, éta endog téh ngali kaluar ku pamayang sarta dijual ka jalma anu meakeun aranjeunna. Tapi ayeuna endog nu meuli nepi ku proyék konservasi jeung nu diarsir dina cara alam di wewengkon enclosed mana manuk ulah boga kasempetan picking aranjeunna nepi jeung babies anu ngantep kana laut sanggeus dua poé di waktu wengi nu nawaran aranjeunna kasempetan hadé tina survival.
Colombo Kota Wisata:
Ngajalankeun ngaliwatan wewengkon puseur kota komérsial jeung dipikawanoh salaku Benteng, diwangun ku Portugis dina abad 16th. Nganjang ka pasar sibuk na bazaars of Pettah, didatangan Budha sarta kuil Hindu, hiji garéja heubeul Walanda sarta nuluykeun ka wewengkon padumukan Kayu manis Kebon. Ngajalankeun kaliwat Aula nu Bandar, Kamerdikaan Square jeung BMICH (International Convention Center).
Balanja :
  • Balanja di; (Kana suku)
  • Model imah di Pantun
  • Paradise RoadBare kaki
  • Batu-n-stringCrescat
  • Majestic cityLiberty Plaza
  • Beverly StreetLaksalaetc.

Dahar beurang sarta Buka puasa sapeuting cicing di Hotel di Colombo.

Dinten 05: Colombo - KATUNAYAKE - 37 Kms - 1 Sajam

Sarapan di Hotel di Colombo.
Numutkeun waktu hiber anjeun ninggalkeun pikeun Bandara Internasional Bandaranaike, Katunayake pikeun miang. Tungtung tina wisata.
Tungtung tina wisata.