Menta nelepon deui

Odisha has a lot of forest cover which has been denuded lately. But even today, one of its greatest attractions is its vast expanses of unspoiled natural landscape that offer a protected yet natural habitat to the state’s incredible wildlife. There are many wildlife sanctuaries in Odisha like Simlipal National Park, Chilika Lake, Bhitarkanika Wild life Sanctuary, Nandankanan Zoological Park, Ushakothi Sanctuary, Satkosia Sanctuary, Baisipalli Wildlife Sanctuary, Ambapani Sanctuary, Khalasuni Sanctuary and Balukhand Sanctuary, etc. Visit Odisha and explore the exclusive flora and fauna with sanctuaries tours Odisha

Bhitarkanika Kaséhatan sanctuary:

Nyebarkeun ngaliwatan wewengkon ampir 672 kilométer pasagi, eta ayana dina Kabupaten Kendrapara of Odisha. Fauna utama di Bhitarkanika téh - macan tutul, ucing fishing, dubuk, ucing leuweung jeung loba deui. Ngarasakeun kapal cruises Kaséhatan tur Odisha.

Similipal Taman Nasional:

Lokasina ngeunaan 320 kilometer ti ibukota kaayaan Bhubaneswar di bagian kalér-wétan Odisha, Simplipal Taman Nasional di Kab Mayurbhanj, ieu nyatakeun leuweung cagar pikeun lodaya di taun 1973.

Chilika Lake:

Payau cai laguna basisir dina Teluk Benggala sarta ayana di kiduleun muara Walungan Mahanadi River, Chilika Lake mangrupa danau basisir panggedéna di India.

Nandankanan Zoological Park:

Nandankanan Zoological Park, ngadeg di 1960 leuwih wewengkon 14.16 kilométer pasagi aya di kabupaten Khurda of Odisha di pinggiran ibukota Bhubaneswar.

Satkosia sanctuary:

The Satkosia sanctuary mangrupa oasis tina héjo idyllic yén sprawls sakuliah expanse berehan of 745.52 kilométer pasagi di kacamatan Angul, Nayagarh na Phulbani. sanctuary nu sumping kana mahluk di 1976 sataun tur mangrupakeun hit kalawan sakabeh pecinta alam, peminat satwa sarta freaks petualangan.

Tempat suci lianna:

Aya kitu loba tempat suci lianna di wewengkon nu beda-beda Odisha kawas, Gahirmatha Kelautan sanctuary, Chandaka-Dampara Kaséhatan sanctuary, Balukhand-Konark Kaséhatan sanctuary, Hadagarh Kaséhatan sanctuary, Baisipalli Kaséhatan sanctuary jeung loba deui ......

Panalungtikan / Taros Kami