Bungkusan Odisha Tour

8,000.00

Kategori:

India mangrupakeun nagara saukur brimming kalawan tempat endah pikeun manggihan, tapi antarana tujuan paling luar biasa nyaeta Odisha di wétan nagara urang deukeut Teluk Benggala. Pikeun wisatawan Dongeng, Odisha - katelah Orissa dugi 2011 - nawarkeun hiji adun enticing kagiatan kaasup safaris satwa, hikes stunning, sarta candi sajarah geulis, Odisha boga janten di anjeun daptar LIPI perjalanan, sarta anjeun bisa buku pakansi hareup jeung bungkusan Odisha Tour urang.

Odisha, ayana ka kidul ti propinsi Jabar Bengali, boga sajarah anu panjang tur intriguing ogé salaku budaya modern euyeub tur vibrant. Hal ieu disebutkeun dina buku sajarah anu heubeul ogé leuwih dua rebu taun, hartina eta mangrupakeun tempat ku backstory panjang tur matak, acan dinten mangrupakeun tujuan vibrant sarta seru anu ngembang gancang. Bungkusan Odisha Tour mantuan Anjeun ngajajah rarest sahiji tempat langka

Unggal taun, pariwisata Odisha janten langkung populér salaku beuki loba nu datang anjog ka soak dina wisata luar biasa wewengkon, ti landscapes padesaan stunning ka kota bustling.

Dinten, aya loba wisata luar biasa dimana datang tiasa diajar ngeunaan sajarah matak Odisha urang. Sababaraha tempat wisata pisan pangkolotna di wewengkon kaasup lukisan batu tina Gudahandi, nu panginten janten lami langkung ti 20,000 taun. Leumpang dina guha ieu mangrupa mun sabenerna leumpang di footsteps karuhun urang paling jauh. Bungkusan Odisha Tour kami mastikeun yén Anjeun gaduh pangalaman for hirupna teh.

Ieu kusabab loka bukti sababaraha sasakala pangkolotna umat manusa, sarta ngadatangan aranjeunna salaku wisatawan ka Odisha nyaeta mun sabenerna meunang ngarasakeun hiji keur rébuan taun sajarah nu cloak wilayah Jawa Barat. situs bersejarah luar biasa sejenna anu rada leuwih panganyarna tapi teu kurang impressive - kayaning stunning Konark Sun Temple, nu kawentar di sakuliah dunya keur arsitéktur stunning na. Diwangun inthe 13th Century, sanajan sababaraha bagéan candi nu kiwari di ruruntuhan, loba ukiran paling geulis tur intricate sarta wewengkon anu masih dilestarikan. Jeung bungkusan Odisha Tour kami maneh bakal dibere nyaho naon harti leres kaéndahan.

citakan

  • Transportasi sakumaha per program.
  • tunjangan Sadaya tol, parkir & supir urang.
  • 02-03 jalma Dzire, 04 jalma Etios.
  • 06 jalma INNOVA.
  • 08-10 jalma Tempo traveler.
  • Dua wengi akomodasi non AC di Bhitarkanika Taman Nasional di Kemah Swish on Sharing Basis kalawan dua-siang, Buka puasa & Sarapan.
  • Dua wengi akomodasi non AC di Similipal leuweung Resort sareng Dua - siang, Buka puasa & Sarapan.
  • Boating di Bhitarkanika Taman Nasional.
  • Di Similipal Taman Nasional 01day pinuh Safari leuweung ku non-AC Bolero.
  • Pituduh pikeun leuweung Safari.
  • waragad asupna pikeun India ka Taman Nasional.
  • Govt lumaku. Pajak Service.

pangaluaran

  • waragad kaméra.
  • Expenses patali pribadi di alam.
  • ongkos hawa / karéta ongkos mun nanaon.
  • Nanaon teu disebutkeun di inclusions.

POLISI pembatalan

  • Pembatalan saméméh 60 poé ti tanggal Datangna - 25% tina biaya total jaman tetep dipesen
  • Pembatalan saméméh 30-60 poé ti tanggal Datangna - 40% tina biaya total jaman tetep dipesen
  • Pembatalan saméméh 21-30 poé ti tanggal Datangna - 50% tina biaya total jaman tetep dipesen
  • Pembatalan saméméh 07-21 poé ti tanggal Datangna - 75% tina biaya total jaman tetep dipesen
  • Pembatalan dina 07 poé saméméh tanggal Datangna - 100% tina biaya total jaman tetep dipesen
  • Taya Tembongkeun na Mariksa-kaluar saméméh tanggal dijadwalkeun ti miang - 100% tina biaya total jaman tetep dipesen bakal boga muatan
Teu valid mangsa festive (jaman puja Durga, sataun New & jaman Chistmass, libur Nasional, RathaYatra Periode, jaman Holi)

Harita

Aya can aya resensi.

Jadi nu pangheulana marios "Odisha Tour bungkusan"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

94 − = 91

Menta nelepon deui

Menta A nelepon balik

Nuliskeun wincik anjeun di handap pikeun pamundut nelepon deui urang bakal meunang deui di kabaran pas mungkin.