Bhubaneswar Puri 1 Peuting / 2 Days

8,000.00

Bulan

Puri-1-peuting
Empires Paket - Empires (Room Eksekutif)
Ékonomi Paket - Naren Istana (AC DELUXE Room)
DELUXE Paket - Hotel Hans (DELUXE Room)
Méwah Paket - Mayfair Ombak (Premium Room)

ngangkut

Intercity - Bhubaneswar- Puri
Lokal - Puri
Mindahkeun - Stasiun ka Hotel
Citakan lianna - Breakfasts

Kategori: Tag:

biaya wisata : Per jalma per Basis Tour (Dina Rupees) handap ongkos teu valid mangsa festive (jaman puja Durga, sataun New & jaman Chistmass, libur Nasional, RathaYatra Periode, jaman Holi)

wahana Kaasup Taya Of Pax / Kamar Paket ékonomi baku Paket Paket DELUXE Paket méwah
Ac Dzire / indigo Minimum 02 Pax (01 Room) Rs.3950.00 per jalma per Tour Rs.5020.00 per jalma per Tour Rs.6040.00 per jalma per Tour Rs.8600.00 per jalma per Tour
Ac Dzire / indigo Minimum 04Pax (02 Room) Rs. 2540.00 per jalma per Tour Rs.3620.00 per jalma per Tour Rs.4640.00 per jalma per Tour Rs.7200.00 per jalma per Tour
ac INNOVA Minimum 04 Pax (02 Kamar) Rs.2900.00 per jalma per Tour Rs.3970.00 per jalma per Tour Rs.4990.00 per jalma per Tour Rs.7550.00 per jalma per Tour
ac INNOVA Minimum 06Pax (03 Room) Rs.2310.00 per jalma per Tour Rs.3390.00 per jalma per Tour Rs.4400.00 per jalma per Tour Rs.6970.00 per jalma per Tour
Ac 13 Seater TT Minimum 08Pax (04 Kamar) Rs.2900.00 per jalma per Tour Rs.3970.00 per jalma per Tour Rs.4990.00 per jalma per Tour Rs.7550.00 per jalma per Tour
Ac 13 Seater TT Minimum 10Pax (05 Kamar) Rs.2550.00 per jalma per Tour Rs.3620.00 per jalma per Tour Rs.4640.00 per jalma per Tour Rs.7200.00 per jalma per Tour
Tambahan sawawa kalawan tambahan Kasur / Pesanggrahan NA Rs.700.00 per jalma per Tour Rs.1000.00 per jalma per Tour Rs.1636.00 per jalma per Tour Rs.3300.00 per jalma per Tour

citakan

  • Bantuan on Arrival & miang.
  • Akomodasi on Basis Sharing kembar kalawan ukur sarapan. (Catetan: Ngan di gelombang Mayfair, Puri Buka puasa bakal aya).
  • Ekslusif wahana AC pikeun mindahkeun & sightseeing. (Catetan: wahana moal jadi di disposable éta bakal sadia pikeun tamu sakumaha per rancana perjalanan & titik nujul ka dadasar).
  • Kabéh pajeg hotél.

pangaluaran

  • Sagala ongkos Air internasional / Doméstik lamun sagala dicutat nyalira.
  • Pajak jasa
  • Inggris diomongkeun pituduh / biaya ngiringan Pajak Airport.
  • Tambahan ranjang Sadaya hidangan (lian ti leuwih didadarkeun di luhur).
  • expenses alam pribadi kayaning nelepon telepon, laundry, lemes / inuman teuas, tipping dahar beurang jeung sajabana,
    fee kaméra di monumen.
  • Tugu OR kuil lawang waragad Parahu numpak biaya / asuransi.
  • Naon jasa Porterage di Airport / Rail

pakét rancana perjalanan

Dinten 01: BHUBANESWAR - Puri

Kana datangna di stasiun bandara / kareta Bhubaneswar dina isuk / Beurang, nyokot & mindahkeun kana Puri. Ernoute anjeun bakal didatangan ka Dhauli (Ashokan Rock Edict na Shanti stupa), Pipili (Applique Gawé Désa), Konark Sun Temple (dunya loka warisan kawentar ogé katelah "pagoda Hideung"), Ramchandi Temple & Chandrabhaga Beach. Pariksa ka Puri hotél. Freshen up & bersantai di pantai / balanja di pasar pantai. Sapeuting cicing di Puri hotél.

Dinten 02:Puri - BHUBANESWAR (miang)

Mimiti dina datangna isuk nepi ka Gusti Jagannath Temple (non Hindu teu diwenangkeun) nonton arati isuk. Deui ka hotél & gaduh sarapan Anjeun. Lajeng ngajalankeun arah Bhubaneswar. Di dieu Anjeun baris nganjang ka kuil Lokal kawas: Lingaraj Temple, kuil Rajarani, Temple Mukteshwar, Smithsonian Nandankanan (Ditutup dina Senén & kabuka ti 7.30 AM mun 5.30 PM), guha-Khandagiri na guha Udayagiri Jain. serelek malem di stasiun bandara / kareta Bhubaneswar pikeun saterusna lalampahan Anjeun.

POLISI pembatalan

  • Pembatalan saméméh 60 poé ti tanggal Datangna - 25% tina biaya total jaman tetep dipesen
  • Pembatalan saméméh 30-60 poé ti tanggal Datangna - 40% tina biaya total jaman tetep dipesen
  • Pembatalan saméméh 21-30 poé ti tanggal Datangna - 50% tina biaya total jaman tetep dipesen
  • Pembatalan saméméh 07-21 poé ti tanggal Datangna - 75% tina biaya total jaman tetep dipesen
  • Pembatalan dina 07 poé saméméh tanggal Datangna - 100% tina biaya total jaman tetep dipesen
  • Taya Tembongkeun na Mariksa-kaluar saméméh tanggal dijadwalkeun ti miang - 100% tina biaya total jaman tetep dipesen bakal boga muatan
Teu valid mangsa festive (jaman puja Durga, sataun New & jaman Chistmass, libur Nasional, RathaYatra Periode, jaman Holi)

Harita

Aya can aya resensi.

Jadi nu pangheulana marios "Bhubaneswar Puri 1 Peuting / 2 Days"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

- 2 = 4

Menta nelepon deui

Menta A nelepon balik

Nuliskeun wincik anjeun di handap pikeun pamundut nelepon deui urang bakal meunang deui di kabaran pas mungkin.