Menta nelepon deui

Rightfully disebut salaku "Ratu Stasion Hill" Ooty mangrupakeun tempat Nilgiri gunung karéta preside. Bungkusan Ooty Libur Tour mangrupakeun pilihan idéal ngajajah stasiun pasir geulis ieu dieusian ku pagunungan grand, situ kristal-jelas, Kebon subur-héjo sarta atraksi wisatawan populer siga Raj Bhawan, Doddabetta Puncak Museum Pamaréntahan, anak domba Rock, Kebon Botanical na sprawling tea Kebon téh cukup ku hiji saréat kana panon. Jeung Ooty, bungkusan Libur Tour neuleuman kaéndahan alam jeung menawan sabudeureun of Ooty. Datang ti sakabéh Selatan komo North India sirah kana Ooty kabur usum panas scorching tina April saacan September. Ooty oge kasohor ku travelers ti luar negeri anu datang ka dieu ka bersantai na rejuvenate amidst pesona bucolic sahiji kota pasir ieu. tastefully crafted bungkusan Ooty Libur Tour kami ngagabungkeun nu wisata Ooty kalawan caket dieu maksud populér. Datangna ka relish pakansi sareng kulawarga anjeun, babaturan na leuwih dipikacinta. pikaresepeun bungkusan Ooty Libur Tour urang ngagentos ti beungbeurat perencanaan hiji akomodasi sareng lokasi sightseeing utama. fokus utama urang téh nyadiakeun maneh ku fun-kaeusi na stress bébas pakansi tanpa repot tambahan.

Taros Kami


Hill-Station-Tour-Ooty

Stasion Mystic Southern Hill

Kode wisata: 139
Peuting Program 05

Kodaikanal-Hill-Station-Tour IMG

Southern delight

Kode wisata: 138
Peuting Program 05

Mysore-Istana-Karanataka IMG

Southern splendor

Kode wisata: 137
Peuting Program 04

Rukun-of-Kodaikanal-Hill-Station IMG

Stasion Tamil Nadu Hill

Kode wisata: 060
Peuting Program 04

Curug-di-Kodaikanal IMG

Bangalore mun Kodaikanal

Kode wisata: 036
Peuting Program 06

Jalan-to-Bandipur-Nasional-Park-di-Karnataka IMG

Bangalore mun Ooty

Kode wisata: 035
Peuting Program 04