Menta nelepon deui

Sugan aya nu apal, 29% ti populasi Odisha urang geus tribal? Mun anjeun salah sahiji jalma, anu bogoh ka pasamoan jalma anyar jeung Ngajalajah budaya anyar, Pasir Pebbles 'Odisha Tribal Tour nyaeta anjeun indit-ka pilihan. Kalawan 62 suku béda ngajajah, Odisha wisata tribal museurkeun kana tradisi umur-lami, budaya pribumi jeung desa tribal. Atur kaluar dina hiji lalampahan inconceivable ka lokasi tribal, kalawan Odisha Tribal Tour, ditawarkeun ku Keusik Pebbles sarta boga sudut pandang caket dieu di masarakat adat lila-nangtung. Belanja hiji sore, salaku jalma tribal tari ka tunes of Dhemsa tiasa janten pangalaman real-hirup. Anjeun oge bisa ngarasakeun pasar mingguan di kacamatan tribal jeung Odisha Tribal Tour urang.

Meunang siap diatur kaluar dina lalampahan hiji, cara saluareun imajinasi Anjeun tur meunangkeun katingal di budaya euyeub tur Konvénsi ngeunaan hiji Odisha kuna sarta boga hiji pangalaman rongkah na unforgettable. Tangtangan diri kana hiji petualangan nu teu ngan baris masihan anjeun hirupna tina pangalaman lalampahan tapi ogé aya pangalaman pembelajaran. The Tribal Désa Wisata ngagabungkeun alam, tetempoan, folklore, upacara, tarian, ritual, seni, karajinan jeung dongéng. Jajahan leutik jalma, anu dipikawanoh salaku suku sok panasaran ngeunaan jalma metropolitan, sarta sabalikna.

Pebbles keusik'Odisha Tribal Tour nawarkeun Odisha bungkusan Tour Tribal na Odisha Désa Wisata nu bakal nangtukeun anjeun dina hiji lalampahan Dongeng.

Odisha Tribal Tour

BHUBANESWAR - TAPTAPANI - VISAKHAPATNAM

Harga: 180045 INR (13 peuting Program | Tour Code: 002)

Dinten 01: kadatangan

Datangna di Stasiun Airport / Railway Bhubaneshwar sarta mindahkeun ka hotél. Soré nganjang ka candi lokal - Lingaraja, Parsurameswar, Mukteshwar, Brahmeswara & Raja-Rani medang. Sapeuting di Bhubaneswar.

Dinten 2: BHUBANESWAR - PIPILI - Puri

Sanggeus sarapan drive mun Puri ngadatangan Dhauli (Shanti stupa), Hirapur (64 kuil Yogini), Pipli (Desa Karya Applique) & Raghurajpur (Lukisan désa). Di jalan ogé ngarasakeun Chita-lukisan dina dinding imah. Sapeuting di Puri.

Dinten 03: Puri - KONARK - Puri

Isuk mimiti didatangan Gusti Jagannath Temple, Temple Gundicha jeung Temple Loknath. Soré nganjang ka Sun Bait Konark (ogé disebut minangka Hideung pagoda), Chandrabhaga Beach jeung desa perikanan. sapeuting di pinuh.

Dinten 04: Puri - CHILIKA Lake - GOPALPUR

Isuk sanggeus sarapan drive mun Gopalpur via Barkul. Endah Chilika bakal muncul dina cara deukeut Barkul. Didatangan danau ningali nalayan on fishing pilari prawns, mackerel jeung keuyeup. Neruskeun Gopalpur. Sapeuting di Gopalpur.

Dinten 05: GOPALPUR - TAPTAPANI - RAYAGADA

Sanggeus sarapan proceeds mun Rayagada en-jalur nganjang ka cinyusu walirang panas di Taptapani jeung kubu Patempatan Tibét di Chandragiri. Sapeuting di Rayagada.

Dinten 06: RAYAGADA - PUTASINGH - RAYAGADA

Sanggeus sarapan, didatangan Soura Tribal Market, teras deui Rayagada. Sapeuting di Rayagada.

Dinten 07: RAYAGADA - KOTHAGARH

Sanggeus sarapan piknik ka wewengkon Tumudibandha nganjang Kutia Kondh suku. Bari balik nganjang ka pasar maranéhanana di Kotgarh. Di jalan, upami idin waktos, didatangan Dhokra casting na Tribal Jewelery nyieun tempat. Sapeuting di Rayagada.

Dinten 08: RAYAGADA - JEYPORE

Isuk sanggeus datangna sarapan mun Dongria Kondh pasar Tribal di Chatikona lajeng ngajalankeun mun Jeypore ngadatangan sababaraha Desia Kondh na Mali suku dina jalan. Sapeuting di Jeypore.

Dinten 09: JEYPORE

Sanggeus sarapan drive mun Onukudelli nganjang pasar lokal paling warni sahiji suku Bonda lajeng didatangan teh warni Gadabas & Didayee suku. Sapeuting di Jeypore.

Dinten 10: JEYPORE - KUNDULI - JEYPORE

Isuk proceeds ka saksi pasar sayur pangbadagna tribal mingguan di Sanaparoja & Mali suku di Kundli 65 KMs jauh via Sunabeda (eta mangrupakeun pasar pisan warni). Lajeng ngajalankeun mun Jeypore ngadatangan Jagannath Temple Gusti tur Tribal Museum di Koraput. Sapeuting di Jeypore.

Dinten 11: JEYPORE - GUPTESWAR - BALIGAON - JEYPORE

Sanggeus sarapan, ngajalankeun mun Gupteswar nganjang Siwa Temple Gusti sarta sababaraha suku Dhruba. Lajeng pasar mingguan maranéhanana di Baligaon. Sapeuting di Jeypore.

Dinten 12: JEYPORE - VISAKHAPATNAM

Sanggeus sarapan leisurely, ngajalankeun mun Visakhapatnam. Soré bébas on pantai. Sapeuting di Vizag.

Dinten 13: VISAKHAPATNAM

Sanggeus datangna sarapan mun Simhachalam Temple. Sésana poé gratis. Sapeuting di Vizag.

Dinten 14: miang

Sanggeus sarapan, mindahkeun ka Stasion Airport / Railway Vizag pikeun onward lalampahan.

Taros Kami


Skip to tulbar