Nyéwa mobil mewah urang jeung gerbong

Urang nawiskeun mobil mewah tur rentals peringkat pelatih pikeun ningkatkeun pidangan pangalaman anjeun sarta ngaktipkeun Anjeun pikeun meunangkeun pangalusna kaluar tina kali Anjeun. prioritas Top urang téh kapuasan Anjeun.
Candak kasempetan ningali sababaraha tempat wisata iconic of Bhubaneswar na nya lingku bari anjeun ngadatangan Odisha.

SL # ngetik 4HRs-40KMs 8HRs-80KMs Tambahan / HR Tambahan / KM
1 Dzire atanapi Siga 850 1500 140 14
2 Scorpio atanapi Siga 1000 1800 160 16
3 BRV atanapi Siga 1200 2200 200 20
4 INNOVA Crysta 1500 2500 250 23
5 Honda Kota 1600 2600 260 25
6 Altis 2500 4000 400 38
7 Fortuner 3500 6500 600 55
8 Audi-A3 atanapi BMW-X1 5000 10000 900 90
9 Mercedes-E 6000 11000 1000 100

Catetan

  • Supir Poé Bata: 200 pikeun SL #1 mun 6, sarta 300 pikeun 7 mun 9
  • Wengi sangu (22: 00 mun 06: 00 WIB): Rs. 200 pikeun SL # 1 mun 6, sarta Rs. 300 pikeun 7 mun 9
  • Nigh Halt Outstation: Rs. 300 pikeun SL # 1 mun 6 na Rs. 400 pikeun 7 mun 9
  • Kilométer & jam mimitian & finish di lokasi rental kami (Garasi Pikeun Garasi)
  • Saatos 4 WIB / 40 Kms slab, a konsési di 30 menit nu diwenangkeun. Pikeun naon extension saluareun slab ngomong 8 WIB / 80 Kms slab bakal dilarapkeun. Dina parantosan 8 WIB / 80 Kms slab, tambahan km / jam bakal boga muatan jadi per Angkutan tarif.
  • Pajak tol, Interstate Pajak & Parkir bakal boga muatan tambahan salaku per + GST ​​sabenerna: 5%.
  • Pikeun tugas outstation, jarak minimum wajib diitung 250KMs per tanggal kalénder atawa jarak nu sabenerna, whichever leuwih luhur. Biaya wajib dina per dadasar KM sakumaha per tarif.
  • Nangtung A / C chargeable on dadasar Pro-rata.
  • Tarif luhur bakal dirévisi lamun aya kanaékan utama dina harga BBM & Struktur pajeg.

Méwah A / C gerbong

13-Seater

20-Seater, 27-Seater

41-Seater, 45-Seater

oge sadia kalawan kami.

TAROS KAMI

pikeun leuwih rinci tur informasi

Nilai ditambahkeun jasa:

  • ngabejaan SMS otomatis dina konfirmasi tina booking ka.
  • SMS / Surat ngageter otomatis dina allotment of Vehicle & sopir saméméh 02 jam tina Pick-up.
  • Poean News Paper, Mineral Cai Botol, Payung, Kahiji-bantuan Kit, És-Box jeung jaringan garing Paper disadiakeun dina sakabéh mobil on dadasar complimentary.
  • Kabéh kandaraan anu hawa-conditioned, non-roko, rapih jeung beresih.
  • Pikeun refreshment, snacks, Buah & Sari buah bakal disusun pikeun delegasi on pamundut kalawan beaya tambahan.
  • Chauffeurs jeung / atawa Keusik karikil urang Airport Perwakilan diposisikan kalawan Wilujeng sumping Placard di Stasiun Airport / Railway pikeun nampa sémah sarta maranéhanana Pick-up.
  • Keusik Pebbles Tours disadiakeun sopir ngalaman, patuh, profésional sarta acquainted jeung jalan jeung di seragam parusahaan.
  • Co-Ordinators éféktif téh diwincik di tempat pikeun nanganan sarat tina Klién on acara na konferensi.
  • Babak ka Jam cab-jasa anu disadiakeun pikeun Tarumanagara sarta Eksekutif ngumbara, lalampahan sightseeing, wisata dipandu sarta acara husus.
  • Husus jasa cab-nyewa nu sadia pikeun weddings.
  • rinci leuwih sering dipake tinimbang tamu urang disimpen di Data-base pikeun nyadiakeun layanan tetep hadé dina ordo saterusna.

ON-garis ngumpulkeun:

  • Mobil Bookings kudu dilakukeun saméméh 24-jam. Sanajan kitu, Pasir Pebbles Operasi meja bisa dikontak lamun wahana anu diperlukeun dina jam 24.
  • Bari nyieun hiji ngumpulkeun dina garis, sadaya inpo dina formulir prescribed geus jadi kdu.
  • Dina garis reservations invariably turutan pembayaran instan. Govt Sanajan lumaku. Pajeg, fee tol, Parkir waragad jeung ongkos Surat ijin Border Inter-Nagara kudu dibayar ku pamaké nu dina waktu dispensing kalawan cab.
  • Kabéh reservations jeung transaksi dilakukeun ngaliwatan ramatloka Keusik Pebbles urang anu poko keur reconfirmation ku Keusik Pebbles. Pebbles keusik boga prerogative mun kuciwa a booking dikonfirmasi nurutkeun exigencies saluareun kontrol maranéhanana.
  • Fee urus tina 15% tina jumlah tagihan estimasi bakal boga muatan lamun booking eta dibatalkeun 06 jam saméméh. Sakali cab teh nyaeta kaluar tina Garasi, jumlah pinuh ku estimasi nyaéta payable ku tamu nu.
  • Sanggeus tumpur Di-Line, Anjeun tiasa pariksa status anjeun kalawan fasilitas 24Hrs jasa urang.
Menta nelepon deui

Menta A nelepon balik

Nuliskeun wincik anjeun di handap pikeun pamundut nelepon deui urang bakal meunang deui di kabaran pas mungkin.