Menta nelepon deui
Lonavala Khandala Tour Paket

Lonavala nyaeta stasion pasir nicknamed salaku permata of Sahyadri Pagunungan deukeut Sukabumi di Maharashtra. The Lonavala Khandala Tour Paket méré Anjeun kasempetan ngalaman hal megah sarta éndah, mawa kantong pinuh ku kenangan. Hiji kaayaanana alam di wujud cascading curug, leuweung pristine jeung lembah, expanses grassy, ​​situ na guha kuno ngajadikeun Lonavala mini paradise jeung tujuan sampurna jauh ti hustle na bustle tina kahirupan kota. lalampahan ieu bakal butuh anjeun ngaliwatan tempat kalawan subur héjo sakuliling, sudut pandang jeung forts nu katutupan di greenery sakuliah tempat. Lonavala datang ka kahirupan mangsa usum muson sakumaha padesaan robah jadi hejo subur kalayan curug na balong. The Lonavala Khandala Tour Paket dirancang pikeun jalma néangan maju ka belanja sababaraha waktos dina sakuliling pikaresepeun of ghats barat. The ghats jeung lebak of Lonavala na Khandala anu jadi geulis tur hening nu bisa nyieun pangalaman iinditan sakabeh anjeun endah pisan. The Lonavala Khandala Tour Paket nawarkeun hiji getaway sampurna ka tempat sayah dimana salah bisa boga waktu best of kahirupan maranéhanana. Stasiun pasir di Khandala geus katempo kebangkitan sarta tumiba loba karajaan saperti Marathas, Peshwas komo kakuatan kolonial nagara Éropa. Keusik Pebbles Tour Travel N maturan diskon 10% dina kasempetan Poé Kamerdikaan. Urang nawiskeun hiji Paket Lonavala Khandala Tour seru cocog pikeun pasangan, babaturan atawa kulawarga.

Kalawan wisata kami, anjeun tiasa gaduh lalampahan liburan ti hirup anjeun nu geus kungsi ngimpi. Urang mastikeun anjeun bakal boga pangalaman libur luhung ku kenangan for hirupna hiji.

Lalampahan ka Lonavala - Khandala

Kode wisata: 245 | 03 peuting / 04 Days

Dinten 01: Sukabumi -LONAVALA

Kana datangna di stasiun bandara / kareta Sukabumi, nyokot jeung mindahkeun kana Lonavala. Dina datangna, pariksa-ka hotél. Lonavala geus jadi kawentar kusabab kado alam urang kawas: lebak, bukit, curug susu, greenery subur tur angin tiis pikaresepeun. Wewengkon ieu pinuh kaéndahan alam. Lonavala mangrupa wiracarita dijieun ku Allah. Isuk Sun rising leuwih didieu muncul salaku lamun sprinkling acuk cai sakuliah. Kicauan manuk gently awaken muka diri jeung sakabeh ieu ngajadikeun eta a Isuk bener Good. Méakkeun sésana dina sapoe di luang atawa anjeun bisa milih pikeun neuleuman pasar lokal ngarasakeun pangan nikmat tina Lonavala. Sapeuting cicing di Lonavala.

Dinten 02: LONAVALA

Dinten, anjeun bakal lumangsungna didatangan Bhushi Burangrang, anu aya titik paling kawentar dina sakabeh kota. Ieu mangrupakeun titik sampurna pikeun picnickers. curug anu luar biasa aya, deukeut bendungan, oge titik pisan kawentar. Lajeng didatangan teh Ryewood Park, nu ieu ogé ayana ka pasar Lonavala sarta nawarkeun tempoan hébat. The lawns téh kacida alusna manicured, sarta anjeun bakal manggihan rupa-rupa tatangkalan jeung kembang warni. Engké buka teh Tungarli Tasik, hiji waduk jieunan di Lonavala sarta sumber utama asupan cai kana kota Lonavala. Dinten sésana nyaéta dina luang jeung engké anjeun retire keur wengi di Lonavala.

Dinten 03: LONAVALA- KHANDALA - LONAVALA

Sarapan di hotél. Sanggeus sarapan didatangan Khandala (15 kms / 30 menit). Ku cara nutupan tempat sightseeing kawas: Karla guha, Visapur Fort, Walwan Burangrang. Ngahontal di Khandala terasrasakeun pintonan ti maranéhanana lokasi endah dina cuaca pikaresepeun. Deui ka hotél pikeun sapeuting cicing di Lonavala.

Dinten 04: LONAVALA- Sukabumi (miang)

Masangkeun sarapan, pariksa kaluar ti hotél. Ngajalankeun arah Sukabumi pikeun anjeun balik deui ka imah ku karéta atawa hiber.

Taros Kami