Menta nelepon deui
  • 03 peuting / 04 Days

Lalampahan ka Lonavala - Khandala

| Kode wisata: 245

[Rev_slider landian = "Trip mun Lonavala - Khandala"]

Dinten 01:

Sukabumi -LONAVALA

Kana datangna di stasiun bandara / kareta Sukabumi, nyokot jeung mindahkeun kana Lonavala. Dina datangna, pariksa-ka hotél. Lonavala geus jadi kawentar kusabab kado alam urang kawas: lebak, bukit, curug susu, greenery subur tur angin tiis pikaresepeun. Wewengkon ieu pinuh kaéndahan alam. Lonavala mangrupa wiracarita dijieun ku Allah. Isuk Sun rising leuwih didieu muncul salaku lamun sprinkling acuk cai sakuliah. Kicauan manuk gently awaken muka diri jeung sakabeh ieu ngajadikeun eta a Isuk bener Good. Méakkeun sésana dina sapoe di luang atawa anjeun bisa milih pikeun neuleuman pasar lokal ngarasakeun pangan nikmat tina Lonavala. Sapeuting cicing di Lonavala.

 

Dinten 02:

LONAVALA

Dinten, anjeun bakal lumangsungna didatangan Bhushi Burangrang, anu aya titik paling kawentar dina sakabeh kota. Ieu mangrupakeun titik sampurna pikeun picnickers. curug anu luar biasa aya, deukeut bendungan, oge titik pisan kawentar. Lajeng didatangan teh Ryewood Park, nu ieu ogé ayana ka pasar Lonavala sarta nawarkeun tempoan hébat. The lawns téh kacida alusna manicured, sarta anjeun bakal manggihan rupa-rupa tatangkalan jeung kembang warni. Engké buka teh Tungarli Tasik, hiji waduk jieunan di Lonavala sarta sumber utama asupan cai kana kota Lonavala. Dinten sésana nyaéta dina luang jeung engké anjeun retire keur wengi di Lonavala.

 

Dinten 03:

LONAVALA- KHANDALA - LONAVALA

Sarapan di hotél. Sanggeus sarapan didatangan Khandala (15 kms / 30 menit). Ku cara nutupan tempat sightseeing kawas: Karla guha, Visapur Fort, Walwan Burangrang. Ngahontal di Khandala terasrasakeun pintonan ti maranéhanana lokasi endah dina cuaca pikaresepeun. Deui ka hotél pikeun sapeuting cicing di Lonavala.

 

Dinten 04:

LONAVALA- Sukabumi (miang)

Masangkeun sarapan, pariksa kaluar ti hotél. Ngajalankeun arah Sukabumi pikeun anjeun balik deui ka imah ku karéta atawa hiber.