Menta nelepon deui

Kolkata - Gangasagar - Sundarbans

Tour Code: 220 | 07 Nights Program

DAY 1: KOLKATA ARRIVAL AND HALF DAY CITY TOUR
On arrival at Howrah station transfer to hotel. After fresh up, half day city tour of Victoria Memorial and Eden Garden stadium. Overnight at Kolkata.

DAY 2: KOLKATA – MAYAPUR – KOLKATA
The morning after breakfast leave for Mayapur and visit the world famous Iskcon temple. Back to Kolkata and overnight.

DAY 3: KOLKATA – GANGASAGAR – KOLKATA
Sanggeus sarapan ninggalkeun pikeun Gangasagar. Lajeng meuntas walungan jeung ngalakukeun nu sightseeing of Sagar Island. Lajeng deui ka Kolkata jeung sapeuting.
Catetan pikeun Gangasagar Tour:
We will provide Ac vehicle for Kolkata to Ferry Ghat i.e. Lot No. 8 / Harwood Point (90 Km.) and back to Kolkata. After reaching Lot No. 8 you have to take the ferry to cross the Muri Ganga river for Kachuberia. And take a private car for Sagar Island from Kachuberia. Ferry cost & local vehicle cost from Kachuberia to Sagar Island & back on your own.

DAY 4: KOLKATA FULL DAY
Sanggeus sarapan dinten pinuh datangna Howrah Sasak, Belur math, Dakshineswari Kali Temple, Kalighat Kali kuil, Museum India, Ibu House & Birla Temple. Sapeuting di Kalkuta.

DAY 5: KOLKATA – SUNDARBAN
The morning after breakfast pick up from the hotel and drop at Priya Cinema. Then you will be driven to Gothakali. Then cruise to Tiger camp. Overnight at Sundarban.

DAY 6: SUNDARBAN
Sanggeus datangna sarapan of Sundarban. Sapeuting di Sudarban.

DAY 7: SUNDARBAN – KOLKATA
Sanggeus sarapan ngajalankeun deui Priya Bioskop kompléks. Satuluyna anjeun bakal turun di Kolkata hotél. Sapeuting di Kalkuta.

DAY 8: DROP AT AIRPORT/STATION
Isuk bersantai sarta serelek soré di stasiun / kareta bandara pikeun onward lalampahan.

Skip to tulbar