Menta nelepon deui

Perencanaan pikeun senang-kaeusi liburan ku anjeung ka babaturan atawa kulawarga? A ogé-curated Bungkusan Dubai Tour ti India is all that you are dreaming of! From shopping & adventure to fun & relaxation – Dubai welcomes you with something more than it has.

Kalawan skyscrapers spektakuler, atraksi breathtaking, stunning nightlife, gurun Safari, & beuki - Kota perlu aya bubuka! Kota nawarkeun kasaimbangan hipu tina heubeul jeung anyar, hasilna dina smorgasbord mahluk keur ngalakukeun. Leumpang, ngajalankeun, warung, bersantai, baca, chit-obrolan, balayar, inuman ... ngulang - Cara Naon bae nu kasampak di dinya, Dubai mangrupakeun kontradiksi of sorts nu kudu ditempo bisa dipercaya. Na, kumaha bisa jadi cara hadé ningali kotana impian kalawan 4 peuting kami 5 poé Dubai bungkusan.

Whether you are looking for Dubai Tour Packages from Mumbai, Dubai Tour Packages from Bhubaneswar or Dubai Local Tour Packages from any cities in India, we offer you the Cheapest Dubai Packages, taking your holiday experience to another level.

Bulan Pikeun cicing anjeun:

Ramada Chelsea Al Barsha (4 Star)
Type kamar: 01 Junior Suite kamar
Or
Golden Sands, bur Dubai (3 Star)
Type kamar: 01 kulawarga Suite kamar

Marhabaan bik fi dubay - Wilujeng sumping di Dubai

Dinten 1:

Anjog di Dubai Airport ku hiber. Papanggih & salam ku wawakil urang jeung mindahkeun kana Dubai Hotel. Pariksa di Dubai Hotel. Sesa dinten luang malem Dhow Cruise @Marina kalawan Buka puasa Tambaksari on dadasar SIC (Nyokot up bakal antara 19: 00Hrs-19: 30Hrs waktos Pastina bakal informed ku wawakil lokal.). Sapeuting di Dubai Hotel

Bungkusan Dubai Tour

Dinten 2:

Sarapan isuk. Satengah Poé Dubai Kota Wisata on dadasar SIC (Nyokot up bakal antara 08: 30Hrs-09: 30Hrs waktos Pastina bakal informed ku tim lokal urang.). Soré Gurun Safari kalawan 4 × 4 cruisers lahan pikeun dune bashing sapanjang kalawan menari beuteung, acara tanoura, numpak onta, lukisan heena na BBQ dinner dilayanan di tempat kemah di dadasar SIC (Nyokot up bakal antara 15: 00Hrs-15: 30Hrs Pastina. waktos bakal informed ku tim lokal urang, Balik waktos bakal 22: 00 WIB). Dinner di Gurun Camp. Sapeuting di Dubai Hotel.

Bungkusan Dubai Tour

Dinten 3:

Sarapan isuk. Nganjang ka Babah Taman kalawan Entry tiket na Mindahkeun Nyokot up bakal antara 9: 00Hrs-10: 00Hrs. waktos pasti bakal informed ku wawakil lokal). Malem nganjang ka Burj Khalifa, kalayan tiket na musik Fountain acara di Dubai Mall on dadasar SIC (Nyokot up & leupaskeun waktos bakal informed ku wawakil lokal). Dinner di India Rumah Makan sapeuting di Dubai Hotel.

Dinten 4:

Sarapan isuk. Poé pinuh Masjid Abu Dhabi wisata kalawan nganjang ka Ferrari Park kalayan tiket lawang Umum & Mindahkeun on dadasar SIC (Nyokot up bakal antara 9: 00Hrs-10: 00Hrs waktos Pastina bakal informed ku wawakil lokal.). Dinner di India Rumah Makan. Sapeuting di Dubai Hotel.

Bungkusan Dubai Tour

Dinten 5:

Sarapan isuk. Sesa dinten luang pikeun kagiatan balanja na sorangan (Tiasa milih pikeun Alus Tours). Pariksa Out ti hotél sarta tetep bagasi di hotél sorangan. mindahkeun malem ti Hotel ka Dubai Airport keur hiber anjeun balik deui (Nyokot up waktos 03 WIB saméméh miang, waktu pasti bakal informed ku tim lokal).

Bungkusan Dubai Tour

Inclusions:

  • 04 peuting akomodasi sareng Sarapan
  • Balik mindahkeun Airport di PVT Car
  • Dhow Cruise jeung Buka puasa di SIC (Seat Dina Palatih - Tanjungjaya Vehicle)
  • Dubai Kota Wisata di SIC (Seat Dina Palatih - Tanjungjaya Vehicle)
  • Gurun Safari kalawan Buka puasa di SIC (Seat Dina Palatih - Tanjungjaya Vehicle)
  • Burj Khalifa + Cai Fountain on di SIC (Seat Dina Palatih - Tanjungjaya Vehicle)
  • Babah Taman on di SIC (Seat Dina Palatih - Tanjungjaya Vehicle)
  • Abu Dhabi wisata kota + Masjid + Ferrari taman jeung lawang ticker di SIC (Seat Dina Palatih - Tanjungjaya Vehicle)

Hiji anu hirup nilik loba, hiji nu ngumbara nilik langkung - Jieun Dubai tujuan libur Anjeun salajengna!

Dubay Fi Aintizarik - Dubai ngantosan anjeun!

bungkusan wisata internasional - Dubai


Skip to tulbar