Menta nelepon deui
Darjeeling Hill Station Pakansi Tour

Taros Kami


stasiun Hill sok lebet-ka maksud libur pikeun kalolobaan jalma. Stasion Hill di India aya anu favorit kultus sarerea. The Darjeeling Hill Station Pakansi Tour nyaeta ngewa sampurna anjeun ti kotana urang bustle hustle tur asor. Kasohor estate tea sarta perkebunan, Darjeeling mangrupakeun salah sahiji stasiun pasir paling dipikacinta di India. Sirah dieu pikeun pakansi sayah atawa hiji fun pakansi Dongeng jeung babaturan anjeun, kulawarga tur leuwih dipikacinta. Darjeeling Hill Station Pakansi Tour mangrupa pilihan pangalusna keur anjeun, naha éta téh pikeun bulan madu, petualangan na trekking. taliti crafted bungkusan stasiun pasir wisata kami di India bakal mawa anjeun ka ieu perjalanan maksud Heboh di sakuliah Indonesia. Eta geus crowned jeung ngahargaan ka mahluk ratu sadaya stasiun pasir di bangsa. The plethora tina hawa seger, kageulisan endah jeung cuaca pleasing Kabupatén ieu mikat rébuan wisatawan sabudeureun taun. The Darjeeling Hill Station Pakansi Tour bakal masihan anjeun hiji kasempetan pikeun neuleuman tempat mesmerizing ieu. Kotektak ngaliwatan Darjeeling Hill Station Pakansi Tour urang jeung buku diri liburan dumasar.

Gangtok - Darjeeling

05 peuting Program | Kode wisata: 120

Hiji diantara tujuh nagara adina Propinsi Sulawesi Tenggara India, Sikkim urang Gangtok sarta India hub teh Darjeeling kalayan stasion pasir geulis na saluareun mamang tiasa mesmerize wisatawan. Nestled ku alam, nu Darjeeling wisata stasiun pasir pasti bakal rejuvenate para wisatawan salila usum panas. Aya loba bungkusan Darjeeling Tour sadia marengan Darjeeling Gangtok Tour.

Dinten 01:

Nyokot-up ti Bagdogra Airport / New Jalpaiguri Stasion karéta miang ka Gangtok (125 kms. / 4.5 WIB). The gateway ka Sikkim. Nyanghareup ku Bulan Himalaya, Gangtok mangrupakeun Kota geulis. Budha mangrupakeun ageman utama di wewengkon ieu. Mindahkeun ka Hotel. Sesa dinten di rineh. Sapeuting cicing di GANGTOK.

Dinten 02:

Sanggeus sarapan mangga buka Lokal ka Institut Tibetology, Dordul Chholten stupa, biara Rumtek, Ropeway Ride sarta sudut pandang Shanti. Sapeuting cicing di GANGTOK.

Dinten 03:

Sanggeus sarapan, piknik ka Tsangu Lake & Baba mandir di jangkungna kaki 13,500. (Dina hal, Tsangu situ teu bisa diasupan alatan kondisi iklim nguntungkeun, urang bakal didatangan Namachi, hartina "Langit Luhur". Nestled antara bukit di hiji élévasi 5,500 ft. Ieu paréntah tempoan panorama salju capped pagunungan tur manjang vast tina lebak) jeung deui Gangtok. Sapeuting cicing di GANGTOK.

Dinten 04:

Sanggeus sarapan miang ka Darjeeling (130 kms / 4 WIB), situated di Benggala Kalér geus overlooked ku Bulan Himalaya sarta dikurilingan ku Tea Kebon. Kana datangna, Mindahkeun ka Hotel. Sésana poé téh luang. Sapeuting cicing di DARJEELING.

Dinten 05:

Isuk mimiti didatangan pasir Lodaya keur saksi nu sunrise spektakuler ngaliwatan Kanchenjunga Pagunungan, En-jalur nganjang kawentar biara Ghoom na Batasia loop. Sanggeus sarapan kunjungan ka Himalaya Mountaineering Institute, Smithsonian Himalaya, Temple Jepang, Rock taman, Gangamaiya Park jeung Tibét Handicraft Center, En-jalur anjeun bakal gaduh tempoan spektakuler ti Darjeeling Tea Kebon. Sapeuting cicing di DARJEELING.

Dinten 06:

Sanggeus sarapan miang ka / stasiun Bagdogra Airport Anyar Jalpaiguri Railway (96 km / 3 WIB) pikeun onward Lalampahanna. En-jalur didatangan Pashupati Pasar (Nepal Border) jeung Mirik Lake (Pengetahuan Alam Danau dikurilingan ku Pagunungan jeung tatangkalan Cemara). Wisata cik.