Menta nelepon deui

06 peuting / 07 Days

2N: Jaipur - 2N: Jodhpur - 2N: Udaipur

| Kode wisata: 074

Dinten 01: kadatangan JAIPUR

Anjog di Jaipur. Atang anjeun tiasa nyandak hiji wisata pilihan pikeun didatangan Temple Birla na Chokhi Dhani - Hiji étnis Désa Resort. (Sapeuting di Jaipur) (* Chokhi Dhani tiket asupna pilihan dina dadasar pembayaran langsung)

Dinten 02: AM Amber + PM Kota wisata

Pinuh sightseeing poe Jaipur. Ngawengku Amber Fort jeung Istana, Jal Mahal, Kota Istana jeung Museum, Jantar Mantar, Hawa Mahal. (Sapeuting di Jaipur) (* Gajah numpak pilihan dina dadasar pembayaran langsung)

Dinten 03: JAIPUR TO JODHPUR (340 KM / approx 6 WIB drive)

Ngajalankeun mun Jodhpur. (Sapeuting di Jodhpur)

Dinten 04: AM MEHRANGARH Fort + PM Kota wisata

dinten pinuh wisata kota Jodhpur. Ngawengku Museum Umaid Bhawan Palce, Mehrangarh Fort, Jaswant Thada, Kaylana Lake na Mandore Taman. (Sapeuting di Jodhpur)

Dinten 05: JODHPUR TO UDAIPUR via RANAKPUR (263 KM / approx 4 WIB drive)

Ngajalankeun mun Udaipur. Enroute didatangan Ranakpur Chaumukha Temple. Nyokot Parahu Ride on Lake Pichola. (Sapeuting di Udaipur) (* Parahu numpak pilihan dina dadasar pembayaran langsung)

Dinten 06: UDAIPUR SIGHTSEEING Lokal

dinten pinuh wisata kota Udaipur. Ngawengku Fateh Sagar, Maharana Pratap Peringatan, Nehru Taman, Sehelion-KI-Bari, Sukhadia Circle (Girang Pass), Bhartiya Lok Kala Museum, Kota Istana, Temple Jagdish na Gulab Bagh. (Sapeuting di Udaipur)

Dinten 07: miang

Dina mindahkeun isuk nepi ka bandara Udaipur atawa stasion kareta keur lalampahan onward Anjeun.