Menta nelepon deui

Chilka Jeung Golden Triangle Odisha

Pangalusna ngajual ORISSA pariwisata pakét

  • Peuting Program 04

| Kode wisata: 017

[Landian rev_slider = "Chilika Jeung Golden Triangle Odisha"]
tempat perhitungan balanja standar DELUXE kamewahan
Bhubaneswar Hotél kapersidenan / sarupa Vits hotél / sarupa Hotél The Putra Hotél Mayfair Laguna
pinuh Hotél Naren Istana / sarupa Hotél Fort Mahodadhi / sarupa Hotél Ananya Resort / Siga Mayfair Ombak

Dinten 01:

kasumpingan

Papanggih jeung salam ku Keusik Pebbles Tour 'n' ngumbara wawakil kana datangna di Stasiun Airport / Railway Bhubaneswar dituturkeun kalayan mindahkeun ka hotél. Saatos seger up, nganjang ka Khandagiri - guha Udayagiri Jain jeung Smithsonian Nandankanan (Ditutup dina Senén). Malem - lulus waktos lowong di Ekamra Haat. Sapeuting di Bhubaneswar.

Dinten 02:

BHUBANESWAR - KONARK - Puri

Isuk - sanggeus sarapan drive mun Puri ngadatangan en-jalur Dhauli (pagoda Peace), Hirapur (64 Yogini Temple), Pipili (Desa di Applique Works), pagoda Hideung di Konark (The Sun Temple), Chandrabhaga Beach & Temple Ramchandi. Malem ngarasakeun dina Beach Golden na Beach Market of Puri. Sapeuting di Puri.

Dinten 03:

Puri - CHILIKA Lake - Puri

Isuk nganjang ka Gusti Jagannath Temple pikeun ilubiung dina Live Aarti Darshan, Tingali jeung Temple Gundicha na Loknath Temple.After sarapan didatangan Chilika Lake di Satpada pikeun nempo Irrawaddy Dolphins sarta Laut Baham. Didatangan enroute Alarnath Temple di Brahmagiri. Sapeuting di Puri.

Dinten 04:

Puri - BHUBANESWAR

Isuk - sanggeus sarapan, ngajalankeun deui Bhubaneswar dina cara ngadatangan Raghurajpur (Lukisan désa), Sakshigopal (Radha Krishna Temple), Temple Lingaraj, Temple Rajarani, Temple Parsurameswar, Temple Mukteswar jeung Temple Vaital. Sapeuting di Bhubaneswar.

Dinten 05:

kamangkatan

Saatos mindahkeun sarapan mun Station Airport / Railway pikeun lalampahan onward.

Inclusions

  • Transportasi sakumaha per program.
  • tunjangan Sadaya tol, parkir & supir urang.
  • AC Dzire pikeun jalma 02, AC Etios pikeun 04 jalma & AC INNOVA pikeun 06 jalma.
  • Akomodasi kaasup sarapan di sakabeh tempat.
  • Ngan dinner téh kaasup kana Hotel Mayfair talaga, Puri. (Paket méwah)
  • 01 ganda kamar pikeun jalma 02.
  • kamar ganda 02 pikeun jalma 04.
  • kamar ganda 03 pikeun jalma 06.
  • Govt lumaku. Pajak Service.

Exclusions

  • hidangan utama kawas dahar beurang sarta dinner.
  • waragad Tugu, waragad kaméra, biaya pituduh.
  • Expenses patali pribadi di alam.
  • ongkos hawa / karéta ongkos mun nanaon.
  • Nanaon teu disebutkeun di inclusions.


Skip to tulbar