Menta nelepon deui
Raja - bhubaneswar rental Car

Cherish kasempetan festive Of Raja Dina Odisha Jeung Special diskon Ti Pasir Pebbles Tour N ngumbara

Odisha - The kaayaan Eastern India, salawasna hirup leres mun nilai na tradisi baheula na, & kawentar sakabeh sakumna dunya pikeun budaya jeung host tina festival lokal vibrant na. Sanajan kitu, wayah pangalusna pikeun didatangan nagara nyaéta lamun Raja Festival nu populér dimimitian. Ieu waktu nalika tradisi budaya tempat nu bisa ditempo di na pangalusna.

The Raja Festival

"Raja Parba" atawa "Raja" - Ieu persis sarua jeung keur disada. Ieu festival tilu poé kawentar dititénan dina Odisha dina pertengahan Juni. Jalma yakin yén indung dewi Bumi ngalaman kareseban dina poé 3 mimiti festival, sedengkeun poé kadua na nandaan awal bulan surya Mithuna. Ieu nalika usum hujan susunan dina.

Ti swings & lagu kana dahareun, fun, & beuki, kasempetan festive nawarkeun kasaimbangan hipu tina heubeul jeung anyar, hasilna dina smorgasbord mahluk keur ngalakukeun. Tangtu bae, eta mangrupa pangalaman libur festive dicandak ka tingkat nu séjén.

ritual

Salila festival 3 poé ieu, awéwé meunang putus ti chores somah rutin maranéhanana & mikaresep sababaraha kaulinan indoor & outdoor. Katresna cinta ka cherish moments ieu ku ngagem hal anyar tina fashion panganyarna atawa flaunting Sarees tradisional kalayan Agatha di suku maranéhanana, & taya sahijieun walks tataranjang suku dina bumi.

Nyieun Nu Maha kasempetan ieu

Muhun, di luhur sadayana, teu luput kasempetan pikeun ngarambat Odisha mangsa Raja Festival kalawan Keusik Pebbles Wisata N ngumbara! The icing on jajan, Pasir Pebbles Tour N ngumbara maturan nepi ka 10 diskon% mun ngantep anjeun gaduh ngarasakeun tina festivity nyata. Kalawan leuwih ti 60 kandaraan méwah branded sadaya sangkan, urang ngantep anjeun indit bagian nu sejen kaayaan pikeun hirup perayaan éta kalayan leuwih anjeun dipikacinta di kelir leres na. Na, salah henteu bener bisa cocog kasalametan & kanyamanan di kelas urang. Cherish moments bari nari, nyanyi, jeung maén kaulinan tradisional di mana bagian tina Odisha na urang sangkan hal lumangsung pikeun anjeun kalayan layanan perjalanan méwah urang.

Ngahontal kami wae on + 91-993.702.7574 atanapi mangga buka sandpebblestours.com/raja-utsav-odisha. Buku lalampahan anjeun kiwari sarta meunang dina lalampahan festive, Ngalanglang sakabeh ciri populér di nagara.






  • Skip to tulbar