Menta nelepon deui

Peuting Program 11

| Kode wisata: 180

Dinten 01: Cirebon - HARIDWAR (205 KMS 6 WIB.)

Isuk-isuk ngajalankeun mun Haridwar ti Cirebon via Meerut na Roorkee. Kana datangna, pariksa kana hotél. Engké, Atang didatangan teh alim Har Ki Pauri pikeun Aarti Darshan. Saterusna unwind diri ngaliwatan sapeuting tetep nyaman di hotél.

Dinten 02: HARIDWAR - BARKOT (215 KMS / 5 - 6 WIB)

Pos sarapan, ngajalankeun mun Barkot via Dehradun na Mussoorie. En-jalur, mikaresep dahar beurang di Mussoorie lajeng neraskeun perjalanan. Anjeun bakal ngahontal Barkot ku sore, sanggeus dipariksa datangna kana tenda Swiss méwah pikeun tetep sapeuting.

Dinten 03: BARKOT - YAMUNOTRI - BARKOT 42 KMS drive / 6 KMS Trek.

Dina isuk sanggeus hiji sarapan mimiti, sirahna kaluar pikeun 42 kms ngajalankeun arah Janki Chatti. Kana datangna, ngawitan Trek kms 6 Anjeun nuju Yamunotri. Sakali ngahontal, didatangan ka kuil Yamunotri utama pikeun darshan; melu leungeun anjeun sarta ruku sirah anjeun ka handap sateuacan Dewi Yamuna, sarta nyandak berkah nya pikeun munggah haji. Saatos Mayar ngajenan, Trek deui Janki Chatti magrib. Ti dieu supir urang baris butuh maneh deui Barkot, aya anjeun bakal ngarasakeun hiji tetep sapeuting di camp di.

Dinten 04: BARKOT - UTTARKASHI (Girang 82 KMS, 04 WIB)

Dimimitian isuk kalawan kms 82 drive panjang mun Uttarakashi. Dina perjalanan didatangan teh Prakateshwar Gua, hiji guha kapur alam nu geus kasohor ngabogaan formasi resembling nu Shivling suci. Kana datangna di Uttarakashi, pariksa kana hotél. Atang didatangan Bait Allah Vishwanath sarta engké balik deui ka hotél pikeun hiji tetep sapeuting. Uttarakashi: Ieu keur situated di bank Walungan Bhagirathi sarta bestowed kalawan shrines various.famous. Pikeun ngaranan hiji few- Vishwanath, Ekadash Rudra, Bhairav, Gyaneshwar na Kuteti Devi Temple.

Dinten 05: UTTARKASHI - GANGOTRI - UTTARKASHI (100 KM hiji sisi)

Ngajalankeun mun Gangotri mimiti isuk-isuk. Sakali ngahontal, cokot dip suci dina cai alim sahiji walungan suci, Gangga, (ogé katelah Bhagirathi). Ngalakukeun ritual masing-masing tur bask di sakuliling endah manan jeung hening tempat. Sore ngajalankeun deui Uttarakashi jeung pariksa kana hotél on datangna.

Dinten 06: UTTARKASHI - GUPTKASHI (223 KMS Girang 9 - 10 WIB.)

Sanggeus hiji sarapan mimiti, ngajalankeun mun Guptkashi. A dahar beurang telat geus dijadwalkeun en-jalur di Molgarh / Tilwara / Ghansali. Dina jalan, ningali kota warisan ti Tehri lalaunan sinking kana cai perkasa ti Suci Walungan Gangga alatan pangwangunan nu Tehri Burangrang. Candak putus dahar beurang lajeng neraskeun lalampahan anjeun jeung pandangan éndah ti walungan geulis Mandakini. Anjeun bakal ngahontal Guptkashi ku burit. Kana kadatangan dipariksa ka hiji hotél sarta boga reureuh sapeuting tetep.

Dinten 07: GUPTAKASHI - KEDARNATH (32 KMS Girang, 14 KMS Trek)

Di drive isuk nepi ka Gaurikund (32 kms ti hiji sisi). Kana datangna, anjeun bakal kudu leumpang ngaliwatan hiji jalur zigzag. En-jalur dahar beurang nu geus dijadwalkeun dina Rambara. Pos dahar beurang nuluykeun trekking arah Temple Kedarnath. Dina datangna, pariksa kana hotél atawa wisata bungalow. Freshen up na didatangan Bait Allah Kedarnath. Mayar ngajenan di kuil suci lajeng magrib nganjang ka Adi Shankaracharya Samadhi, ayana ngan di tukangeun Bait Allah. Balik deui ka hotél pikeun hiji tetep sapeuting.

Dinten 08: KEDARNATH - PIPALKOTI (14 KMS Trek 145 KMS drive)

Trek handap ka Gaurikund isuk-isuk, sarta dina datangna drive arah Pipalkoti. Ku Atang anjeun bakal pariksa kana hotél di Pipalkoti. Bersantai terasrasakeun hiji tetep sapeuting di hotél.

Dinten 09: PIPALKOTI - BADRINATH (72 KMS)

Dina isuk, pos sarapan, ngajalankeun mun Shri Badrinath Ji. Aya rupa-rupa candi nu bakal tumiba di jalan, kawas Bait Allah Narsingh jeung Adi Shankaracharya Samadhi. Didatangan shrines ieu keur attaining karapihan pikiran lajeng neraskeun drive mun Badrinath. Kana datangna, pariksa kana hotél. Engké, cokot dip suci dina Tapt Kund, dituturkeun ku datangna ka kuil utama. Dina soré telat, didatangan ka Mana Desa, Desa panungtungan méméh wates Tibét, Bheem Pul, Byas Gua & Ganesha Gua. Ngajalankeun deui Badrinath jeung Atang bisa didatangan kuil pikeun Aarti Darshan. Engké, ngarasakeun hiji tetep sapeuting di hotél.

Dinten 10: BADRINATH - RUDRAPRAYAG (160 KMS)

Lamun hayang ningali mandi Suci tina Sri Badrinath lajeng bangun mimiti dina isuk ku 03: 30 am sarta ngarasakeun tetempoan endah. Sanggeus sarapan drive mun Rudraprayag via Joshimath, Chamoli, Nanda Prayag sarta Karna Prayag. Dina datangna, pariksa ka hiji hotél sarta boga nyaman sapeuting tetep.

Dinten 11: RUDRAPRAYAG - RISHIKESH (135 KMS 7 WIB)

Isuk-isuk ngajalankeun mun Rishikesh via Srinagar na Devprayag. Devprayag teh confluence walungan suci Alaknanda na Bhagirathi; sanggeus pasamoan di tempat ieu, dua awak cai suci ieu ngahiji babarengan pikeun ngabentuk Gangga. Sakali anjog di Rishikesh, pariksa kana hotél. Engké buka teh Laxman Jhula, dituturkeun ku hiji tetep sapeuting di hotél.

Dinten 12: RISHIKESH - Cirebon (234 KM)

Dina isuk sanggeus sarapan, ngajalankeun deui ka Cirebon. Sumping di Cirebon ku telat soré. Wisata and Services tungtung.