Menta nelepon deui
  • Lamun batal saméméh 60 poé ti tanggal kadatangan: 25% tina jumlah total tetep bakal boga muatan salaku muatan ingetan.
  • Mun dibatalkeun dina 30-60 poé ti tanggal kadatangan: 40% tina jumlah total tetep bakal boga muatan salaku muatan ingetan.
  • Mun dibatalkeun dina 21-30 poé ti tanggal kadatangan: 50% tina jumlah total tetep bakal boga muatan salaku muatan ingetan.
  • Mun dibatalkeun dina 07-21 poé ti tanggal kadatangan: 75% tina jumlah total tetep bakal boga muatan salaku muatan ingetan.
  • Mun dibatalkeun dina 07 poé ti tanggal kadatangan: 100% tina jumlah total tetep bakal boga muatan salaku muatan ingetan.
  • Dina hal aya-acara atanapi Mariksa-kaluar saméméh tanggal miang: 100% tina jumlah total tetep bakal boga muatan salaku muatan ingetan.


Skip to tulbar