Menta nelepon deui
Circuit Budha Of Odisha Tour

Odisha Kiwari geus jadi hiji objek wisata utama. Rébuan candi, budaya jeung monumen tradisional sapanjang kalayan keindahan alam leuweung jeung satwa jsb mawa loba objek wisata. Amidst sadaya ieu, The Circuit Budha Of Odisha Tour ieu jadi bener populér. Rébuan heubeul geulis patung Budha nu hadir dina tempat béda di nagara. The Circuit Budha Of Odisha Tour ngabantuan jalma dina ngaronjatkeun pangaweruh maranéhna ngeunaan budaya Budha heubeul Odisha sarta ngeunaan Budha medang heubeul Odisha. The Circuit Budha Of Odisha Tour ciri seni palastik Budha penting dina Odisha ngalambangkeun Bodhisattva Avalokiteshvara dina bentuk béda na kayaning Padmapani, Lokeshvara, Vajrapani jsb Hiji bisa manggihan patung tina Tara, Manjusri, Amoghasiddhi jsb dina periode ieu. Museum di Lalitgiri preserves inohong Bodhisattva kolosal di jerona. Loba inohong beuki misalna anu lokasina di Udayagiri na Ratnagiri caket dieu. The Circuit Budha Of Odisha Tour ngidinan Anjeun ngajajah sakabéh ieu situs geulis di Odisha.

Taros Kami


BHUBANESWAR - RATNAGIRI - UDAYAGIRI - LALITGIRI - JORANDA - Puri - BHUBANESWAR (05N)

Dinten 01: datangna BHUBANESWAR
Dina datangna di Stasiun Airport / Railway Bhubaneswar, mindahkeun ka hotél. Soré nganjang ka Smithsonian Nandankanan (Ditutup dina Senén). Sapeuting di Bhubaneswar.

Dinten 02: BHUBANESWAR
Sanggeus datangna sarapan of temples- Lingaraj, Rajarani, Parasurameswar, Mukteswar, & Temple Bhaskareswar ti 7th mun 12th abad Masehi. Soré nganjang ka Khandagiri & Udayagiri Jain guha milik 2nd SM nyaéta abad. Sapeuting di Bhubaneswar.

Dinten 03: BHUBANESWAR - RATNAGIRI - UDAYAGIRI - LALITGIRI
Sanggeus sarapan dinten Full piknik ka Ratnagiri, Udayagiri & Lalitgiri Budha Monasteries & Stupas. Sapeuting di Bhubaneswar

Dinten 04: BHUBANESWAR - NUAPATNA - JORANDA - BHUBANESWAR
Sanggeus sarapan piknik ka kampung anyaman Nuapatna, Sadeibarini Dhokra casting désa & Mahima kultus di Joranda. Sapeuting di Bhubaneswar.

Dinten 05: BHUBANESWAR - KONARK - Puri - BHUBANESWAR
Sanggeus sarapan piknik ka Puri en-jalur di Dhauli (Shanti stupa), Pipili (Desa Karya Applique), Konark (Sun Temple) jeung Chandrabhaga Beach. Malem nganjang ka Gusti Jagannath Temple (Non-Hindu teu diwenangkeun jero Bait Allah), Raghurajpur (ngalukis Désa). Sapeuting di Bhubaneswar.

Dinten 06: kamangkatan
Saatos serelek sarapan di Stasiun Airport / Railway Bhubaneswar pikeun lalampahan onward.