Menta nelepon deui
  • 04 peuting / 05 poé

02 peuting Puri & 02 peuting Bhubaneswar

BHUBANESWAR - Puri - CHILKA Danau (SATPADA) - Puri - BHUBANESWAR

| Kode wisata: TR-904

Jenis Vehicle Cost angkutan (INR) Wahana seating Kamampuh
Ac Dzire / indigo 11250 01-04 Jalma (s)
ac INNOVA 13750 01-07 Jalma (s)
Ac 13 Seater TT 29000 01-13 Jalma (s)
Harga méwah AC 45, AC 41, AC 27 SEATER gucci bakal disadiakeun salaku per sarat.

CATETAN: accommodations Hotel anuteu kaasup. Ngan Paket Transportasi.

Dinten 01:

BHUBANESWAR - Puri

Kana datangna di stasiun bandara / kareta Bhubaneswar dina isuk / beurang, nyokot jeung mindahkeun kana Puri. Enroute anjeun bakal didatangan ka Dhauli (Ashokan Rock Edict na Shanti stupa), Pipili (Applique Gawé Désa), Konark Sun Temple (dunya loka warisan kawentar ogé katelah "pagoda Hideung"), Temple Ramchandi jeung Chandrabhaga Beach. Pariksa ka Puri hotél. Freshen up & bersantai di pantai / balanja di pasar pantai. Sapeuting cicing di Puri on susunan anjeun sorangan.

Dinten 02:

Puri - CHILKA Danau (SATPADA) - Puri

Dina datangna isuk nepi ka kawentar dunya Gusti Jagannath Temple (Non Hindu teu diwenangkeun) nonton arati isuk. Deui ka hotél sarta kudu sarapan Anjeun. Lajeng piknik ka Satapada (Chilika Lake-tasik cai uyah badag Asia) .Take kapal pesiar tingali langka Irrawaddy Dolphins jeung sungut laut (patemon ngaran laut na situ salaku Chilika Laguna). Deui Puri. Di jalan anjeun bakal didatangan ka Alarnath Temple. Sapeuting cicing di Puri on susunan anjeun sorangan.

Dinten 03:

Puri - BHUBANESWAR (miang)

Dinten gaduh sarapan anjeun sarta pariksa kaluar ti hotél sarta didatangan ka candi lokal lianna kawas: Sonar Gourang Temple, Temple Gundicha, Loknath Temple. Ngajalankeun arah Bhubaneswar. Di jalan anjeun bakal didatangan ka Raghurajpur ngalukis sagawayah, Lingaraj Temple, Mukteshwar Temple, Rajarani Temple jsb Mariksa ka hotél. Freshen up na nganjang ka Khandagri-Udayagir Jain guha. Malem bébas pikeun balanja di pasar lokal. Sapeuting cicing di Bhubaneswar on susunan anjeun sorangan.

Dinten 04:

BHUBANESWAR SIGHTSEEING

Dinten sanggeus sarapan nganjang tempat sightseeing lokal kawas: Smithsonian Nandankanan (Ditutup dina Senén sarta kabuka ti 7.30 AM - 5.30 PM), musium Tribal (Tutup dina Senén), tunggang gunung bébas dina Ekamra hata (pasar karajinan). Sapeuting cicing di Bhubaneswar on susunan anjeun sorangan.

Dinten 05:

BHUBANESWAR (miang)

Isuk sanggeus sarapan pariksa kaluar tur teundeun anjeun di bandara nyekel anjeun dina waktu hiber pikeun lalampahan anjeun mulang.

Kaayaan

  • harga ieu valid kantos aya bewara salajengna.
  • accommodations hotél teu kaasup kana bungkusan transportasi ieu.
  • Harga méwah AC 45-41-27 Str beus bakal disadiakeun salaku per sarat.
  • Kilométer sarta timing bakal diitung tina garasi ka garasi.
  • pakét ieu kaasup tol onetime, parkir.
  • Harga nya dadasar dina sakumaha per program ukur na on Point ka dasar titik, teu bisa diolah jadi pembuangan.
  • Harga anu NETT sarta non-commissionable.
  • GST lumaku dina Jumlah tagihan.


Skip to tulbar