Menta nelepon deui
Pariwisata Bhitarkanika

Bhitarkanika Taman Nasional teh ékosistem kadua panglobana di Indonesia. Pebbles keusik Pariwisata Bhitarkanika bakal ngantep Anjeun ngalaman kaéndahan untold tina lahan baseuh nu. Tanah mangroves héjo subur, Migrasi manuk jeung kuya, nu buaya estuarine menacing, watercourses meandering, atuda sabudeureun disadap ku kicauan manuk jeung alam kantos embracing, entrails datang ti deukeut jeung jauh off tempat pikeun flock ieu tempat unik tina pentingna wisata . Élmuwan, Ulama, Alam Pecinta na Wisatawan boga dahareun loba pisan keur pamikiran jeung éksplorasi. Pariwisata Bhitarkanika nyertakeun sakabéh spheres of petualangan. tempat nu ngawakilan salah sahiji kreasi finest kantos. Bhitarkanika mangrupakeun habitat unik tina Leuweung bakau crisscrossed kalawan sababaraha creeks na leutak rumah susun lokasina di Kab Kendrapara of Odisha. Salah sahiji ékosistem bakau panggedéna di India, Bhitarkanika nyaeta imah rupa-rupa flora jeung fauna. Kalawan Keusik Pebbles Pariwisata Bhitarkanika bungkusan bisa boga petualangan anjeun neangan. The unik bio-diversity metot sémah ka pangkonan alam urang. Bhitarkanika Taman Nasional mangrupakeun habitat perdana of Macan ucing, ucing fishing, ucing leuweung, dubuk, bagong, nempo mencek, uncal sambar, porcupine, lauk lumba-lumba, saltwater buaya kaasup buaya sawaréh bodas, python, raja janur, monitor cai kadal, terrapin, kuya laut, kingfisher , woodpecker, hornbill, bar-dipingpin geese, bebek Brahmani, pintail, garuda laut bodas-bellied, tern, manuk camar, waders sarta rupa-rupa kaperluan nyicingan jeung manuk migratory. Ku kituna, tanpa ado salajengna, pek tas anjeun wisata ieu Dongeng jeung Keusik Pebbles Pariwisata Bhitarkanika.

Dimana Pikeun Tetep: Keusik Pebbles Bhitarkanika leuweung Resorts di Bhitarkanika Taman Nasional nawarkeun akomodasi ngajempolan-kelas kalawan fasilitas modest pikeun sapeuting tetep.

Jenis akomodasi:

  • - 14 anjir Swiss (Double Pesanggrahan, Triple Pesanggrahan, Opat Sharing-ranjang).
  • Cozy akomodasi (Non-AC) dina tenda Swiss dina AP na peta Rencana.
  • Pebbles keusik Bhitarkanika leuweung Resorts nawarkeun paket lucrative dirancang hususna keur wisatawan - duanana ti imah na mancanagara.
Rak Rate:Kamar tarif: di INR: Per Peuting Éféktif tina 01st Aug 2018 mun 31st Juli 2019.

AC non Swiss-tenda

rencana peta

rencana AP

sarapan + (dahar beurang atawa dinner) sarapan + dahar beurang + dinner
ganda 5,800 6,900
tripel 8,300 9,800
4-Pesanggrahan 10,400 12,300

Informasi umum

  • Ongkos anu inklusif sadaya pajeg. (Subject ngarobih kapayunna).
  • Barudak dihandap 5 taun umur bébas.
  • Tumpur nunut ka kasadiaan.
  • Swiss-Kemah accommodations di Pasir Pebbles Bhitarkanika leuweung Resorts (Bhitarkanika Taman Nasional).
  • Bhitarkanika Taman Nasional tetep nutup ti 01st Méi saacan 31st Juli pikeun beternak na nyarang of habitat sarta ulang muka pikeun wisata ti 01st Agustus unggal taun.
  • ongkos luhur teu lumaku pikeun Saturdays. Alternatipna bungkusan bisa jadi aya kanggo booking.

Klik di dieu Pikeun ngumpulkeun Sarat jeung Kaayaan / pembatalan.

1 am blok tulisan. Klik édit tombol pikeun ngarobah tulisan ieu. Lorem ipsum dolor diuk amet, consectetur adipiscing elit. UT elit elit, luctus NEC ullamcorper mattis, dapibus leo pulvinar.

Taros Kami


Amenities and Services:Anjir pinuh kdu, Rumah Makan na Hygienic Food, Hammocks (swings), Agronomi Rod Sadia (Angling), suplai 24-jam cai, mandi napel, Bonfire Tempat, 24-jam Listrik sareng deui-up generator, klasik Modern Amenities, meriah Rejuvenating Suasana , Leisurely Polusi bébas Ambiance, kompleméntér Pick-up / serelek ti Boating-titik (ngan Datangna / miang)

Kagiatan and Services ditawarkeun:Akomodasi lucrative, Kacida ngeunah na hygienic Food, endah Parahu Cruising, Bonfire, Angling, Kajadian tarumanagara, Cokot-kumpul, outing, Tim Kagiatan Gedong & És megatkeun sesi, Téma basis Hiburan.

Utama Obyek:Manuk 170 spésiés béda, 08 megah sub-spésiés Kingfishers, Buka ditagih Stork, Laut garuda, Kites, Pasir Pipers, Darters, Whistling Teals, Laut Gulls,22-suku Buaya (Kaalia), Inohong Bodas Buaya (Gauri), Basking buaya on Mudflat, nempo Rusa, Wild Babi, Monitor Kadal, Raja janur, Pythons

Éntri nunjuk: Khola na Gupti anu dua Éntri titik utama pikeun asupkeun Bhitarkanika Taman Nasional. Datang kedah nyandak diturutan Éntri ti Leuweung nu Mariksa Gate di Khola jeung leuweung Dept. Gupti parahu wasta anu sadia di boh tempat. Parahu swasta oge aya di JAYANAGAR & CHANDBALI. The titik Éntri anu ogé nyambung ti kota utama Odisha.

Ku Jalan:

    • Bhubaneswar - 160 KMS mun Éntri titik Khola / Gupti
    • Cuttack - 140 KMS mun Éntri titik Khola / Gupti
    • Bhadrak - 70 KMs mun Éntri titik Jayanagar Liwat Chandbali

Stasion karéta pangcaketna:

    • Ti Bhadrak - 70 KMs ka titik Éntri Jayanagar
    • Ti Cuttack - 140 KMs ka titik Éntri Khola / Gupti
    • Ti Bhubaneswar - 160 KMs ti Khola / Gupti titik Éntri

Airport pangcaketna:Bhubaneswar