Menta nelepon deui

Peuting Program 09

| Kode wisata: 283

Dinten 01: Cirebon - Corbett

Datangna di Cirebon stasiun kareta api / bandara, nyokot & mindahkeun kana Corbett. Taman Nasional ku jalan (300 kms / 6-7 WIB). Anjog & lumangsungna sésana Resort leuweung anjeun poé téh dina luang pikeun kagiatan sorangan, sapeuting di Resort di

Dinten 02: Corbett

Mimiti isuk ieu mikaresep kaulinan drive di taman ku jeep pikeun nempo sababaraha satwa paling aheng jeung flora & fauna. soré ieu, terusna pikeun acan kaulinan séjén nempo drive & coba tuah anjeun ka titik macan. Atang geus di luang, sapeuting di Resort di

Dinten 03: Corbett - NAINITAL

isuk ieu di handap a sarapan nu bakal dibikeun ka Nainital, Atur amidst ridges tinggi thickly dipakena di leuweung tina pines jeung tatangkalan deciduous (116 kms / 2-3 WIB). Anjog na lumangsungna hotél Anjeun. soré ieu anjeun bakal lumangsungna pikeun wisata sightseeing of Nainital, didatangan Puncak Naini sarta engké mikaresep hiji mobil sambungan kabel numpak pilihan OR mikaresep boating dina Naini Lake picturesque, sapeuting di hotél.

Dinten 04: NAINITAL

Dinten anjeun bakal ngadatangan sababaraha situ paling geulis wewengkon, didatangan ka Bhimtal, Naukuchiyatal. Engké ngajalankeun mun Ramgarh. Sésana poé téh dina luang pikeun kagiatan balanja jeung individual, sapeuting di hotél

Dinten 05: NAINITAL - KAUSANI

isuk ieu maneh bakal dibikeun ka Kausani (114 kms / 4-5 WIB). Anjog na lumangsungna hotél Anjeun. mangga buka siang ieu pabrik entéh ningali proses lengkep manufaktur of Tea a. Sésana tunggang gunung mangrupa dina luang, sapeuting di hotél

Dinten 06: KAUSANI - AULI

isuk ieu anjeun bakal ngajalankeun mun Auli via Joshimath (255 kms / 9 - 10 WIB). Kana kadatangan lumangsungna Resort gunung anjeun ku trolley tali. Sésana tunggang gunung mangrupa dina luang pikeun kagiatan individu, sapeuting di hotél

Dinten 07: AULI - RUDRAPRAYAG

Handap mangrupa sarapan mimiti anjeun bakal ngajalankeun mun Rudraprayag, dingaranan Gusti Siwa (Rudra), Sakabéh wewengkon Rudraprayag ieu dikaruniai gede pisan kaéndahan alam, situ & glaciers (140 kms / 5 - 6 WIB). Anjog na lumangsungna hotél Anjeun. Sésana poé téh dina luang pikeun kagiatan individu, sapeuting di hotél

Dinten 08: RUDRAPRAYAG

dinten ieu di luang nganjang ka candi di na sabudeureun Rudraprayag atawa ngan saukur bersantai di hotél anjeun sarta admire nu Daérah picturesque éndah Rudraprayag, sapeuting di hotél

Dinten 09: RUDRAPRAYAG - HARIDWAR

Mimiti ieu isuk drive ka kota Suci tina Haridwar (160 kms / 6 - 7 jam). Anjog na lumangsungna hotél Anjeun. Sésana poé téh dina luang nganjang ka ghats Ganga na candi, sapeuting di hotél

Dinten 10: HARIDWAR - Cirebon

Dinten anjeun bakal dibikeun ku jalan ka Cirebon (240 kms / 6-7 WIB). Anjog na lumangsungna stasiun / kareta bandara pikeun lalampahan onward Anjeun.