Menta nelepon deui

05 peuting / 06 Days

Srinagar - Sonamarg - Pahalgam - Gulmarg

| Kode wisata: 094

India makuta & kaayaan Northernmost nagara urang, Kashmir ieu rightly disebut 'Surga di Bumi' (Bhu-swarga). Bungkusan Kashmir Tour jeung bungkusan Srinagar anu gampang sadia ngajajah situ geulis di paradise alam urang. Pariwisata Pahalgam attracting Bollywood Pilem pikeun némbak, jeung Lidder River, fasilitas trekking geulis na jeung gateway mun kawentar Amarnath Yatra, nyaéta pasti nyieun panas Anjeun husus. Pilih Kashmir Paket pangalusna anjeun sakumaha rék jeung anjeun bisa ngarasakeun loba tempat di Kashmir kawas Srinagar, Sonamarg, Pahalgam na Gulmarg.

Dinten 01: anjog SRINAGAR

Kana datangna di bandara Srinagar, anjeun bakal papanggih wawakil urang jeung anjeun bakal dibikeun ka hotél anjeun dimana anjeun bakal lumangsungna pikeun dipariksa-di. Soré nganjang ka tempat wisata penting Kota-Shankaracharya Temple Srinagar na Mughal Kebon (Nishat Bagh na Shalimar Bagh). Sapeuting cicing di Hotel teh.

Dinten 02: SRINAGAR - SONAMARG - SRINAGAR

Saatos gaduh sarapan di hotél, Dina isuk-isuk, anjeun bakal disetir keur pinuh lalampahan dinten piknik ka Sonamarg.Sonamarg (Meadow of Emas) - Ieu mangrupakeun tempat enthralling kageulisan, perenahna di Sindh Valley, streamed kalayan kembang, dikurilingan ku pagunungan tur bertengger di hiji luhurna 2690 m dpl. Dilongok kirang remen ku wisatawan, éta boga sakumaha backdrop na, gunung sireum ngalawan langit jelas. Ieu mangrupakeun mundur alpine sepi dikurilingan kalayan sycamore, Birch pérak, fir na pinus tatangkalan jeung halt panungtungan dina samping Kashmir keur drive ti Srinagar mun éléh. Ieu oge basa keur sababaraha treks metot ka luhurna luhur Himalaya Lakes. Saatos gaduh siang anjeun di réstoran lokal, eupan kaméra anjeun jeung gambar of view megah di gunung. Anjeun tiasa ngarasakeun numpak Kuda di Sonamarg (Goréng). Soré ngajalankeun deui ti Sonamarg mun Srinagar. Sapeuting cicing di Hotel teh.

Dinten 03: SRINAGAR - PAHALGAM

Dina isuk sanggeus sarapan, pariksa kaluar ti houseboat tur ngajalankeun mun Pahalgam, en-jalur didatangan widang Saffron of Pampora, ningali padesaan geulis, kavling sawah jeung ruruntuhan Awantipura on jalan.
Engké nuluykeun drive anjeun ka Pahalgam (Valley of angon) ngaliwatan leuweung pinus, nu confluence sahiji aliran ngalir ti walungan Lidder na Sheshnag Lake nu kasohor kaéndahan endah maranéhanana.
Saatos gaduh siang anjeun di réstoran lokal, terusna boga walks bridle jeung eupan kaméra anjeun jeung gambar of view megah di gunung. Anjeun tiasa ngarasakeun numpak Kuda di Pahalgam. (Goréng).
Sapeuting cicing di hotél di Pahalgam.

Dinten 04: PAHALGAM - GULMARG

Dina isuk sanggeus sarapan, pariksa kaluar ti hotél sarta lumangsungna pikeun drive picturesque mun Gulmarg. Gulmarg (Meadow of Emas) - Ieu kapanggih salaku tujuan wisata ku British dina abad 19th. Saacanna yen, Kaisar Mughal vacationed di lebak Gulmarg nu lila ngeunaan 03 kms jeung up-to 01 km lega.
Hal ieu exquisitely situated dina baskom pinus dikurilingan tina rentang Pir Panjal di hiji luhurna 2,730 méter dpl sarta salah sahiji tujuan wisata nu kawentar di Kashmir. Ogé boga salah sahiji kursus golf di dunya pangluhurna héjo kalawan liang 18, kitu ogé mangrupa clubhouse, nu mangrupakeun wangunan sajarah di katuhu sorangan. Hiji bisa ngarasakeun Gondola numpak atawa numpak Kuda di Gulmarg. (Goréng)

Pikeun senang-kaeusi numpak tina jenis paling mahiwal, Gulmarg urang karek diwangun gondola angkat ti luhur luhur Gulmarg, ngaliwatan lamping pinus-clad ieu exhilarating. Ti Gulmarg lagu pony miheulaan ka luhur ka Khilanmarg, Kangdori jeung tujuh cinyusu, sababaraha jam ku pony panjang dina suku.
Sapeuting cicing di hotél di Gulmarg.

Dinten 05: GULMARG - SRINAGAR

Dina isuk sanggeus sarapan, pariksa kaluar ti hotél sarta ngajalankeun mun Srinagar. Dina datangna, pariksa di ka Houseboat sarta engké ngarasakeun Shikara numpak reureuh (Goréng) on ​​danau - Anak salah sahiji aspék paling soothing sarta reureuh tina liburan di Kashmir.
Sapeuting cicing di houseboat di Srinagar.

Dinten 06: SRINAGAR - tungtung wisata

Dina isuk sanggeus sarapan, pariksa kaluar ti hotél sarta engké anjeun bakal dibikeun ka bandara Srinagar dina jangka waktu ka dewan hiber deui imah.


Panalungtikan / Taros Kami

Skip to tulbar