Menta nelepon deui

Craving pikeun terapi pantai reureuh? Keusik Pebbles 'Odisha Beach Tours mangrupa jawaban pangalusna anjeun. Odisha nyaéta salah sahiji nagara bagian luckiest boga leuwih 485 kilométer basisir breathtaking. Hayu urang rahayu jeung caina biru jelas anca, complemented ku sababaraha cleanest na paling murni keusik dunya geus nawarkeun. Pebbles keusik nawarkeun pakét pangalusna pikeun Odisha Beach Tours. Ieu lokasi sampurna unwind bari nyandak dina sunsets picturesque. Kalawan angka nu gede ngarupakeun bandara kantos-tumuwuh, anu pantai of Odisha anu jadi beuki loba diakses, nyieun jalur seamless pikeun anjeun iinditan impian anjeun. Odisha mangrupakeun tujuan sataun-buleud gede, jeung cuaca anca dina sakabéh musim. Henteu ngan éta, di basisir expansive vast hartina resorts pantai di Odisha rupa-rupa greatly gumantung kana lokasi. Odisha pantai dibasajankeun promosi biodiversiti aheng ka arsitektur-kelas dunya, Rupa makan keur sayah tranquility, sahingga nu tujuan sampurna pikeun wisatawan ti sagala walks hirup néangan nu pakansi hirupna hiji. Odisha Beach Tours nyertakeun eta sadayana. Aya no way hadé ngalaman pleasures sahiji shorelines exquisite ti kalayan pakét Keusik Pebbles 'tina Odisha pantai Tours.

bungkusan ieu nawiskeun katingal di sababaraha loka paling stunning Odisha geus nawarkeun, bari ogé nyokot anjeun kaluar jalur keok. Panungtun pangaweruh Anjeun nuju anjeun dina tur luar biasa nu ngawengku ngarasakeun masakan nikmat tur otentik Manjang di sakuliah nagara. Aya nanaon rada kawas digging toes anjeun kana keusik jeung drenching dina cahaya panonpoe Asian tropis glorious. Kabéh stress anjeun sarta worries bakal ngumbah jauh di cai biru opak, ninggalkeun maneh dina kaayaan santai tina tranquility anjeun teu nyaho mungkin.

Mun anjeun geus siap ngalaman kaéndahan sajajalan sahiji shorelines exquisitely bountiful, mangga ngahubungan kami dinten na hayu urang mantuan Anjeun manggihan Odisha pantai wisata nu sampurna pikeun anjeun. Urang nawiskeun anjeun nu pangalusna Beach Tour operator di Odisha, kaasup Beach Resorts di Odisha, ku kituna anjeun bisa boga Gala waktu kalawan Odisha Pariwisata Keusik Pebbles 'Beach.

Taros Kami


Bungkusan Odisha Beach Tour (Peuting / dinten 9 | Kode wisata: 008)

Dinten 01: Datangna

Papanggih jeung salam dina datangna di Stasiun Airport / Railway Kolkata sarta mindahkeun ka tos dipesen hotél. Sésana poé bébas pikeun kagiatan sorangan. Sapeuting di Kalkuta.

Dinten 02: Kolkata - Balasore - Chandipur

Sanggeus sarapan satengah dinten nganjang ka Kolkata sarta serelek soré di stasiun kareta api nepi ka dewan karéta keur Balasore. Nyokot ti stasiun kareta api Balasore sarta mindahkeun kana Chandipur. Pariksa dina dina hiji hotél. Sapeuting di Chandipur.

Dinten 03: Chandipur

dinten pinuh bersantai on Chandipur Beach. Sapeuting di Chandipur.

Dinten 04: Chandipur - Bhubaneswar

Isuk sanggeus sarapan ngajalankeun mun Bhubaneswar ngadatangan en route Ratnagiri, Udayagiri & Lalitgiri (monasteries Budha sarta Stupas). Sapeuting di Bhubaneswar

Dinten 05: Bhubaneswar - Konark

Isuk datangna medang di Bhubaneswar (Parsurameswar, Mukteswar, Lingaraj, Rajarani & Vaital). Lajeng ngajalankeun mun Konark ngadatangan en-jalur Dhauli (Ashokan Edicts) & Pipli (Appliqué désa Gawé). Malem boating deukeut walungan nyambungkeun laut jeung bersantai on pantai. Sapeuting di Konark.

Dinten 06: Konark - Puri

Sanggeus datangna sarapan mun Konark Sun Temple (Hideung pagoda), Beach Chandrabhaga na Ramchandi Temple.Then ngajalankeun kana pinuh pariksa ka hotél. mangga buka siang telat ka Gusti Jagannath Temple pikeun ilubiung dina Live Aalati Darshan. Malem relaxes dina Golden Beach & Beach Market of Puri. Sapeuting di Puri.

Dinten 07: Puri - Gopalpur

Isuk nganjang ka Gusti Jagannath kuil (Non-Hindu teu diwenangkeun jero Bait Allah), Grand Jalan Saatos sarapan drive mun Gopalpur ngadatangan Raghurajpur (Warisan désa) jeung Chilika Lake di Barkul. Ngarasakeun kapal cruising jero danau pikeun nempo Kalijai Island & Nalaban Manuk Island.Overnight di Gopalpur.

Dinten 08: Gopalpur - Taptapani - Gopalpur

Sanggeus sarapan nganjang ka Taptapani Hot Walirang Spring. Soré relaxes on Gopalpur Beach. Sapeuting di Gopalpur.

Dinten 09: miang - Stasiun Railway Berhampur / Bhubaneswar Airport

Sanggeus sarapan drive mun Berhampur Railway Station / Bhubaneswar Airport pikeun lalampahan onward.

Skip to tulbar