Menta nelepon deui
  • 06 peuting

Bangalore (01 Peuting) - Mysore (01 Peuting) - Ooty (02 peuting) - Kodaikanal (02 peuting)

| Kode wisata: 036

Milih panas kieu bungkusan Bangalore Tour, bungkusan Mysore, Ooty Tour Paket jeung bungkusan Kodaikanal ngarasakeun panas kieu kalawan kavling senang jeung frolic. Kota sutra Bangalore geus ukiran Ecological teu ukur dina carita ayaan na di IT, tapi ogé kasohor attires sutra anak, dirancang husus handloom sarta karajinan. paradise Alam urang Ooty, taman éndah di Mysore sarta stasiun Kodaikanal Hill kawentar bakal rejuvenate jin.

dinten 01 : BANGALORE

Datangna di Bangalore Airport (amprok jeung bantuan dina datangna) jeung mindahkeun kana Hotel. Soré lumangsungna pikeun sightseeing of Bangalore - didatangan Lalbagh Botanical Garden, Cubbon Park, Vidhana Soudha, Bangalore Istana, Tipu Sultan urang Summer Istana, Temple Bull jeung Garéja St.Patrick urang. Sapeuting tetep di Bangalore

dinten 02: BANGALORE - MYSORE (140 KMS - 03 jam drive)

Sanggeus sarapan pariksa kaluar ti Hotel jeung ngajalankeun mun Mysore, on dipariksa datangna kana Hotel. Soré lumangsungna pikeun sightseeing of Mysore - didatangan Brindavan Kebon, Chamundi Hills, Mysore Tasik, Smithsonian Mysore, Mysore hiburan sarta Garéja St.Philomena urang. Sapeuting cicing di Mysore.

dinten 03: MYSORE - OOTY (180 KMS - 04 jam drive)

Sanggeus sarapan pariksa kaluar ti Hotel jeung ngajalankeun mun Ooty, on dipariksa datangna kana Hotel. Dinten di rineh. Sapeuting cicing di Ooty.

dinten 04: OOTY

Sanggeus sarapan lumangsungna pikeun sightseeing of Ooty - didatangan Botanical Gardens, Ooty Tasik, Dodabetta Puncak, Domba urang Rock jeung Kodanadu urang Témbongkeun Point. Sapeuting cicing di Ooty.

dinten 05: OOTY - KODAIKANAL (260 KMS - 06 jam drive)

Sanggeus sarapan pariksa kaluar ti Hotel jeung ngajalankeun mun Kodaikanal, on dipariksa datangna kana Hotel. Dinten di rineh. Sapeuting cicing di Kodaikanal.

dinten 06: KODAIKANAL

Sanggeus sarapan lumangsungna pikeun sightseeing of Kodaikanal - didatangan Kodai Tasik, Walk Coaker urang, Bryant Park, Héjo Valley Témbongkeun, rukun Rocks jeung Kurinji Andavar Temple. Sapeuting cicing di Kodaikanal.

dinten 07: KODAIKANAL - BANGALORE (450 KMS - 08 jam drive) sejenna COIMBATORE (265 KMS - 05 jam drive)

Sanggeus sarapan pariksa kaluar ti Hotel jeung ngajalankeun ka Bangalore / Coimbatore Airport pikeun onward lalampahan.


Skip to tulbar