Menta nelepon deui
Bangalore Ooty Kodaikanal Tour

Taros Kami


Anu teu hoyong nyandak sababaraha poé dipareuman jeung kantor kaluar wae damai sarta megah? Mun anjeun salah sahiji jalma jalma anu rék nyandak pakansi ka geulis Ooty, Kodaikanal na Bangalore, tapi teu nyaho ti mana ngamimitian atawa kumaha rencana, fret moal, salaku pakét Bangalore Ooty Kodaikanal Tour baris ngurus sagala kahayang anjeun. Perencanaan lalampahan ka ieu tempat béda sakaligus tiasa tugas, utamana lamun anjeun hiji pemula, Tapi, rék ngalaman kabagjaan perjalanan. Muhun, anu henteu? Paket Bangalore Ooty Kodaikanal Tour bakal mastikeun yén anjeun meunang pangalaman pangalusna kaluar tina perjalanan ieu. Lamun Anjeun keur pilari tur dimana anjeun bisa ngajajah richness sajarah ibukota sarta keindahan endah tina Ooty na Kodaikanal aya sia aya kirang ti travel ngimpi. A Bangalore Ooty Kodaikanal Tour bakal pakét wisata idéal Anjeun. Naon ngajadikeun bungkusan wisata urang malah hadé teh layanan centric timely sarta kualitas executives perjalanan. Marengan bantuan pribadi di unggal jalan mungkin sakuliah wisata anjeun ti ahli perjalanan kami kami nawiskeun fasilitas akomodasi, kandaraan sightseeing jeung Panungtun. Cara panggampangna pikeun rencana lalampahan anjeun ku milih hiji pakét Bangalore Ooty Kodaikanal Tour.

Bangalore (01 Peuting) - Mysore (01 Peuting) - Ooty (02 peuting) - Kodaikanal (02 peuting)

06 peuting | Kode wisata: 036

Dinten 01: BANGALORE

Datangna di Bangalore Airport (amprok jeung bantuan dina datangna) jeung mindahkeun kana Hotel. Soré lumangsungna pikeun sightseeing of Bangalore - didatangan Lalbagh Botanical Garden, Cubbon Park, Vidhana Soudha, Bangalore Istana, Tipu Sultan urang Summer Istana, Temple Bull jeung Garéja St.Patrick urang. Sapeuting tetep di Bangalore

Dinten 02: BANGALORE - MYSORE (140 KMS - 03 jam drive)

Sanggeus sarapan pariksa kaluar ti Hotel jeung ngajalankeun mun Mysore, on dipariksa datangna kana Hotel. proceeds soré pikeun sightseeing of Mysore - didatangan Brindavan Kebon, Chamundi Hills, Mysore Tasik, Smithsonian Mysore, Mysore hiburan sarta Garéja St.Philomena urang. Sapeuting cicing di Mysore.

Dinten 03: MYSORE - OOTY (180 KMS - 04 jam drive)

Sanggeus sarapan pariksa kaluar ti Hotel jeung ngajalankeun mun Ooty, on dipariksa datangna kana Hotel. Hiji dinten di rineh. Sapeuting cicing di Ooty.

Dinten 04: OOTY

Sanggeus sarapan lumangsungna pikeun sightseeing of Ooty - didatangan Botanical Gardens, Ooty Tasik, Dodabetta Puncak, Domba urang Rock jeung Kodanadu urang Témbongkeun Point. Sapeuting cicing di Ooty.

Dinten 05: OOTY - KODAIKANAL (260 KMS - 06 jam drive)

Sanggeus sarapan pariksa kaluar ti Hotel jeung ngajalankeun mun Kodaikanal, on dipariksa datangna kana Hotel. Hiji dinten di rineh. Sapeuting cicing di Kodaikanal.

Dinten 06: KODAIKANAL

Sanggeus sarapan lumangsungna pikeun sightseeing of Kodaikanal - didatangan Kodai Tasik, Walk Coaker urang, Bryant Park, Héjo Valley Témbongkeun, rukun Rocks jeung Kurinji Andavar Temple. Sapeuting cicing di Kodaikanal.

Dinten 07: KODAIKANAL - BANGALORE (450 KMS - 08 jam drive) sejenna COIMBATORE (265 KMS - 05 jam drive)

Sanggeus sarapan pariksa kaluar ti Hotel jeung ngajalankeun ka Bangalore / Coimbatore Airport pikeun onward lalampahan.