Menta nelepon deui
Bangalore na Ooty Tour

Taros Kami


Bangalore miboga iklim sataun-buleud pikaresepeun tur éta naon ngajadikeun eta kitu husus. Stasiun pasir caket dieu Ooty boga sababaraha lokasi picturesque endah endah, nu ngajadikeun anjeun adore kaéndahan alam na. The Bangalore na Ooty Tour bakal mawa anjeun ngaliwatan ibukota sarta "Ratu stasiun pasir". Dina salah sahiji leungeun grandeur of Bangalore urang Botanical Gardens daun wisatawan angen-struck sarta di sisi séjén, anu Mawar Taman of Ooty enchants aranjeunna. Mun anjeun batur anu keur néangan hiji pangalaman sarupa, Anjeun kedah nyandak hiji Bangalore na Ooty Tour. Kami 5D / 4N Bangalore jeung pakét Ooty Tour ngidinan Anjeun ngarasakeun exquisiteness boh maksud. Meunangkeun enraptured ku edifice modern jeung candi mystic sarta monumen. Ooty nu diwangun ku kebon Botanical, pasir héjo padet tur denok tur warni ranjang kembang. Sababaraha maksud pangalusna dina ieu bagian nagara nu kaasup dina Bangalore na Ooty Tour. pakét kami nyertakeun sakabéh maksud nu nuju bade cherish.

Bangalore - Ooty - Bangalore

04 peuting Program | Kode wisata: 035.

Dinten 01: BANGALORE - MYSORE (150 KM / 04 WIB)

Anjog Bangalore, drive lempeng ka Mysore en route didatangan Istana Summer Tipu sarta Fort di Srirangapatna. Pariksa-ka Hotel di. Sapeuting di Hotel teh.

Dinten 02: MYSORE - OOTY (160 KM / 05 WIB)

Saatos sightseeing Sarapan of Mysore ngawengku Mysore Istana, Chamundi Hill & Temple na Devaraja Market, engké ngajalankeun mun Ooty

Dinten 03: OOTY

Sanggeus sarapan didatangan Botanical Garden, Lake na Doddabetta Puncak. sapeuting Hotel

Dinten 04: OOTY - BANGALORE (273 KM / 07 WIB)

Sanggeus sarapan drive ka Bangalore, on dipariksa datangna kana Hotel. proceeds malem satengah wisata kota poe Bangalore kaasup Bull Temple, Lalbagh, Botanical Garden sarta ngajalankeun kaliwat Vidhana Soudha, sapeuting Hotel.

Dinten 05: BANGALORE - ONWARD

Sanggeus sarapan indit ka Stasion Railway Bangalore atanapi Airport nyekel hiber anjeun tujuan anjeun salajengna.