Menta nelepon deui

Namaskaar!... sarta Salam ti tanah Gusti Jagannath.Bhubaneswar - kota candi; ibukota Odisha nyaeta motherland abdi. Odisha, enriched kalawan warisan budaya, arsitéktur warisan na gems disumputkeun lumangsung janten sumanget India. The candi megah, anu ciri iconic, anu shorelines captivating, anu Dongeng tempat suci satwa jeung taman nasional, anu mahluk feathered Migrasi di situ Chilika draws di sababaraha datang konsistén. Kuring hayang ngalaan kageulisan ieu sakabeh dunya, sarta kami salah sahiji Award pangalusna Unggul Tour Operator di Odisha di layanan anjeun.

Kuring ieu kakeunaan éksténsif ti budak leutik mah na troubles ngalaman. Ieu ngamotivasi kuring keur ngembangkeun industri ieu sareng nalungtik achievability skala pinuh nu sabenerna bisa nyorong hiji vacationer atawa ngumpul nu datang. Sarta kami proudly bisa disebutkeun yen, dina sababaraha taun, kalawan loba usaha jeung hardwork kami ayeuna Award Unggul Tour Operator di Odisha. Yén teh hartosna ku nu abdi "Dream Child" Keusik Pebbles Tour 'n' ngumbara (I) Pvt Ltd sumping ka spotlight.With pangalaman kuring jeung involvement di industri ieu, Kuring geus kasurupan kapasitas keur ngumpul grup pisan disiapkeun na ngalaman staf anu bakal balik ogé saluareun kawajiban maranéhanana di leungeun kana ngajangkepkeun datang urang jeung pangalaman perjalanan paling idéal.

Award Unggul Tour Operator di Odisha

Dinten ieu kami geus nyebarkeun jangjang urang leuwih ka Cirebon sarta Kolkata sarta digawé di metros béda India jeung bakal alus jeung pitulung tina Dinas Pariwisata, Pamaréntah Odisha sarta Pamaréntah India. Keur hiji Award Unggul Tour Operator di Odisha, motto utama urang téh nyadiakeun travelers hirupna tina pangalaman, hiji kotak pinuh ku kenangan jeung rupa senang.

Kalayan ieu, Abdi hoyong manjangkeun kaluar hiji wilujeng sumping haneut ka dulur mun didatangan bangsa urang éndah sarta menawan jeung ka sapatemon kaunggulan dasarna na. Éta frékuénsi ékspéktasi abdi leres yén sémah bakal nyobian mertimbangkeun nalungtik tempat wisata jeung flora fauna India. Abdi hoyong assure yén pangalaman na bakal linger on di kenangan maranéhanana pikeun waktu immemorial.

Abdi sadaya pangalusna pikeun sodara sarta antisipasi ngabagéakeun anjeun Odisha.

Atithi Devo Bhava!....

Alok Maharana
MD, Pasir Pebbles Tours