Menta nelepon deui

Unleash nu traveler dina anjeun kalawan Pebbles keusik Assam Tour Paket. Assam ngabogaan objek wisata pikeun unggal jenis traveler, jadi eta alam lover, wanderer, enthusiast petualangan, lover satwa atanapi fotografer. Ngabagikeun watesna jeung Butan, Nagaland, Manipur na Mizoram, Assam mangrupakeun kaayaan geulis katelah 'gateway ka Kalimantan Maluku'. Assam Tour Paket ngidinan Anjeun pikeun neuleuman tujuan ieu luar biasa. Assam mangrupakeun tanah kageulisan endah tur Bliss, hiji kaayaan dimana nu Brahmaputra perkasa ngalir. Hiji Assam Tour Paket idéal teh adun sampurna alam, budaya, jeung sajarah. bungkusan ieu téh husus crafted ku ahli perjalanan kami nyadiakeun hiji pangalaman libur flawless ka travelers. Boasting cuaca salubrious, tetempoan breathtaking, perkebunan teh verdant, gushing curug, bentang exquisite jeung lingkunganana pristine, Assam mangrupakeun tempat dimana anjeun bisa beristirahat jiwa anjeun. The Assam Tour Paket bakal minuhan lamunan perjalanan Anjeun.

Assam pinuh flora rarest sarta fauna, keindahan endah picturesque of bukit, walungan jeung dataran rolling, sarta budaya warni miboga fairs sarta festival. Anjeun tiasa ngalaman Best Assam Tour kalawan Keusik Pebbles Assam Tour Paket. Assam teh produser pangbadagna kayu na Tea di nagara jeung boga kilang lisah Minyak pangkolotna di India. Lian ti kayu sarta Teh, Assam ogé endowed kalawan Perminyakan, Gas Pengetahuan Alam, Batubara, kapur jeung sajabana Assam mangrupakeun tanah mysteries, nyawa sarta legenda. Ieu salah sahiji Amérika paling forested India. Assam ieu ogé dipikawanoh item handicraft na dilakukeun dina tiwu, awi, bras jsb Cokot siap ngajajah daratan mistis ieu kalawan Keusik Pebbles Tour.

Taros Kami


Kaziranga mun Shillong mun Guwahati
Kaziranga mun Shillong mun Guwahati

Kode wisata: 024

Peuting Program 05
OLYMPUS digital kaméra
Shillong Jeung Guwahati

Kode wisata: 023

Peuting Program 03
The Eastern Triangle
The Eastern Triangle

Kode wisata: 020

Peuting Program 05