Menta nelepon deui

Peuting Program 03

| Kode wisata: 031

Dinten 01: anjog port Blair

Dina datangna di bandara Port Blair, wawakil urang bakal nampa jeung pangawal ka hotél. Sanggeus dipariksa-di di hotél sarta saeutik bersantai, urang ngamimitian sightseeing kalawan Museum Anthropological, anu mintonkeun parabot, model habitat, seni tur handcrafts sahiji suku aboriginal of Andaman & Nikobar Kapuloan lajeng ti Anthropological Museum, urang lumangsungna Corbyn urang Bucht pantai . Lampu & Sora Tembongkeun dina jail sélular: Dina malem, urang ngalih keur lampu na Sora Tembongkeun dina jail sélular mana saga perjuangan kabebasan téh dibawa hirup.

Dinten 02: port Blair - Ross Island - kalér Bay Island (karang pulo) - Harbour Cruise (VIPER pulo)

Kiwari, sanggeus sarapan urang lumangsungna pikeun sapoé pinuh galumbira cruising arah Ross Island, North Bay (Karang Island) jeung Harbour Cruise (Island Viper). Ross Island, ibukota erstwhile of Port Blair salila rezim Britania, ayeuna nangtung hiji relic neguaan, kalawan struktur ampir di lebu. A musium leutik mintonkeun foto na antik séjén tina Britishers, relevan pikeun kapuloan ieu. Kalér Bay (Karang Island) nawarkeun karang aheng, lauk warni tur hirup laut jero cai. Urang bisa nempo ieu warni corals & hirup laut jero cai via dina kaca kapal handap sarta snorkeling (opsional). Harbour Cruise (Island Viper): Sore, urang neruskeun pikeun pesiar sahiji palabuhan, pintonan panorama tujuh titik ti ie laut palabuhan, ngambang docks, jsb kaasup lalampahan ka Viper Island tempat palaksanaan.

Dinten 03: port Blair - Kota SIGHTSEEING - balanja

Saatos Sarapan, urang butuh maneh keur wisata kota Port Blair nu nyertakeun jail sélular (Peringatan Nasional), Chatham nempo ngagiling (nu keur ngagiling pangkolotna sarta pangbadagna di Asia), Museum Leuweung, Samundrika (Naval Kelautan Museum), Élmu Center, Gandhi Park , Marina Park, Andaman Olahraga Cai Complex. Balanja: Dina malem kami lumangsungna Sagarika (nu Govt Emporium of Handcraft.) Jeung pasar lokal pikeun balanja.

Dinten 04: indit ti Andaman Kapuloan

Leupaskeun ka Port Blair / Harbour pikeun lalampahan Balik deui ku kenangan libur alus pisan.

Panalungtikan / Taros Kami