Menta nelepon deui
  • Peuting Program 05

Andaman Jeung Propinsi Sumatera Island

| Kode wisata: 030

[Landian rev_slider = "Andaman Jeung Propinsi Sumatera Island"]

Dinten 01:

Anjog port Blair

Dina datangna di bandara Port Blair, wawakil urang bakal nampa jeung pangawal ka hotél. Sanggeus dipariksa-di di hotél sarta saeutik bersantai, urang mimitian dina sightseeing kalawan Museum Anthropological, anu mintonkeun parabot, modél habitat, seni tur handcrafts sahiji suku aboriginal of Andaman & Nikobar Kapuloan lajeng ti Anthropological Museum, urang lumangsungna Corbyn urang Bucht pantai. Lampu & Sora Tembongkeun dina jail sélular: Dina malem, urang ngalih keur lampu na Sora Tembongkeun dina jail sélular mana saga perjuangan kabebasan téh dibawa hirup.

Dinten 02:

Port Blair - Ross Island - kalér Bay Island (karang pulo) - Harbour Cruise (VIPER pulo)

Kiwari, sanggeus sarapan urang lumangsungna pikeun sapoé pinuh cruising arah Ross Island, North Bay (Karang Island) jeung Viper Island (Harbour Cruise). Ross Island: Kahiji kami ngamimitian lalampahan exhilarating (ku kapal) kana Ross Island, ibukota erstwhile of Port Blair salila rezim Britania, ayeuna nangtung hiji relic neguaan, kalawan struktur ampir di lebu. A musium leutik mintonkeun foto na antik séjén tina Britishers, relevan pikeun kapuloan ieu. Kalér Bay (Karang Island): Ti Ross Island, urang neruskeun pikeun lalampahan galumbira nepi kalér Bay pulo (Karang Island) ngalamar karang aheng, lauk warni tur hirup laut jero cai. Urang bisa nempo ieu warni corals & hirup laut jero cai via dina kaca kapal handap sarta snorkeling (opsional). Harbour Cruise (Island Viper): Sore, urang neruskeun pikeun pesiar sahiji palabuhan, pintonan panorama tujuh titik ti ie laut palabuhan, ngambang docks, jsb kaasup lalampahan ka Viper Island tempat palaksanaan.

Dinten 03:

Port Blair - Propinsi Sumatera Island

Dinten, urang mimitian lalampahan urang nuju Propinsi Sumatera Island via ferry ti Port Blair Harbour. Dina datangna di Propinsi Sumatera Island, wawakil urang bakal nampa jeung pangawal anjeun pariksa-ka Resort di. kagiatan pilihan luang di Propinsi Sumatera Island: Snorkeling lalampahan ka Gajah Beach: Rs.750.00 Per jalma (kaasup tina wasta Parahu, Guide & Snorkeling peralatan)

Dinten 04:

Propinsi Sumatera ISLAND- port Blair

Sanggeus sarapan, urang lumangsungna Beach Radhanagar (Beach No. 7), nu Magazine Times dipeunteun basisir finest diantawis pantai pangalusna di Asia. Ieu mangrupa tempat idéal pikeun ngojay, mandi laut na basking on panonpoé dicium pantai. Saatos beurang urang neruskeun deui ka arah Port Blair (via ferry) jeung sapeuting tetep di Port Blair.

Dinten 05:

Port Blair - Kota SIGHTSEEING - balanja

Saatos Sarapan, urang butuh maneh keur wisata kota Port Blair nu nyertakeun jail sélular (Peringatan Nasional), Chatham nempo ngagiling (nu keur ngagiling pangkolotna sarta pangbadagna di Asia), Museum Leuweung, Samundrika (Naval Kelautan Museum), Élmu Center, Gandhi Park , Marina Park, Andaman Olahraga Cai Complex. Balanja: Dina malem kami lumangsungna Sagarika (nu Govt Emporium of Handcraft.) Jeung pasar lokal pikeun balanja.

Dinten 06:

Indit ti Andaman Kapuloan

Leupaskeun ka Port Blair / Harbour pikeun lalampahan Balik deui ku kenangan libur alus pisan.