Menta nelepon deui
Amazing Himachal Holiday Tour

Taros Kami


Himachal, a land which mesmerizes your soul. Blessed by intense natural beauty, Himachal Pradesh is a tourist’s paradise. The Amazing Himachal Holiday Tour will take you on a journey of a lifetime. Trekking, river rafting, rock climbing, paragliding, rappelling and a lot more can be enjoyed in Himachal, thus giving you a chance to experience the region in a different fashion and create memories that you cherish all your life. Besides adventure, there is also the chance to enjoy the beauty of the natural landscape in Himachal. And Amazing Himachal Holiday Tour is the best way to enjoy the magnificence of the landscape. This pretty place is decorated by nature with pure whitecap mountains, the miraculous scent of pine wood, breathtaking landscape. Either you are honeymoon goers or want to spend quality time with your family, friends on a vacation; this place holds something for everybody. Admire the beauty of the hills in its full vigour with Amazing Himachal Holiday Tour. The state stands apart in terms of its sheer topographic diversity and breathtaking natural beauty. The Himachali land possesses such spellbinding magnetism that it attracts nature lovers from across the globe. Explore this amazing land with our Amazing Himachal Holiday Tour.

CHANDIGARH (1NT) - SHIMLA (2NTS) - MANALI (3NTS) - DHARAMSHALA (1NT) - DALHOUSIE (2NTS) - AMRITSAR (1NT) - CHANDIGARH

10 peuting Program | Kode wisata: 150

DAY 01: CHANDIGARH XCHARX SHIMLA

Kana datangna di stasiun bandara / kareta Chandigarh, nyokot & ngajalankeun mun Shimla. Shimla, urut ibukota usum panas tina British India, diatur amidst nu Shivalik Pagunungan snowcapped, nawarkeun sababaraha pintonan paling stunning ti Himalaya perkasa. Dina datangna di Shimla pariksa-di di hotél. (Sapeuting di Shimla)

Dinten 02: SHIMLA

dinten ieu sanggeus sarapan lumangsungna pikeun sightseeing di na sabudeureun Shimla na didatangan Kufri. Dina hiji luhurna 2,622 méter, Kufri kasohor trekking sarta hiking trails, sarta lamping salju katutup pikeun ski jeung tobogganing. Soré nyandak tur leumpang tina Shimla, didatangan pasir Jakoo nu nawiskeun tempoan panorama ti kota, Wakil Regal Lodge atawa leumpang ka handap jalan. (Sapeuting di Shimla)

DAY 03: SHIMLA XCHARX MANALI

dinten ieu sanggeus sarapan Pariksa jeung ngajalankeun mun Manali. Enroute tetep kaméra Anjeun on, nyokot gambar spot endah kayaning beas walungan, kullu lebak, Dashehra maiden jsb Dina datangna Mariksa di di hotél. Manali mangrupakeun pasir Resort gambar-sampurna dina hiji luhurna 1,929 méter diatur amidst puncak snowcapped, kaéndahan Manali ieu enchanced ku walungan beas jeung cai jelas anak, meandering liwat kota nu. Kabéh sabudeureun hiji nilik deodar na pinus tatangkalan, sawah leutik tur orchards buah. Malem bébas pikeun kagiatan individu. (Sapeuting di Manali).

Dinten 04: MANALI

dinten ieu sanggeus sarapan lumangsungna pikeun sightseeing lokal tina Manali, didatangan ka 450 taun kuil heubeul dedicated ka Hadimba Devi nu showcases sababaraha woodcarving alus teuing. Ogé didatangan Temple Manu na Vashisht Kund, dipikawanoh pikeun cinyusu walirang panas na. Malem bébas pikeun balanja di Pasar Tibét lokal. (Sapeuting di Manali).

DAY 05: MANALI(OPTIONAL)

dinten ieu sanggeus sarapan mimiti lumangsungna pikeun Salju Point on Rohatang jalan. Enoute eureun di Solang vallwy. Rohtang pass (luhurna 3940 méter) anu kms 51 ti Manali, tapi alatan jalan salju berat katutupan, pass ieu moal acceddible keur bulan ampir 8 taun. Atang deui Manali na waktos bébas pikeun kagiatan luang individu. Mun jalan ka Rohtang Pass anu ditutup lajeng buka Salju Point (ponies / kuda bisa hired langsung). Sapeuting di Manali.

DAY 06: MANALI TO DHARAMSHALA

A jarak 260 kilométer dina cara stopping di Baijnath dipikawanoh keur na Candi Siwa sarta salajengna di Palampur kawentar Pikeun Tea Taman. Dharamhsala mangrupakeun pasir-stasiun bohong dina spur tina Pagunungan Dhauladhar ngeunaan 18 kms kalér-wétaneun Kangra, Perlu dipikanyaho pikeun set kageulisan endah na amidst pinus sarta ek tangkal tinggi. Kusabab 1960, nalika eta janten markas samentara di Na kasucian The Dalai Lama, Dharamshala geus risen mun repute internasional salaku "The Little Lhasa di India". O / N Hotel

DAY 07: DHARAMSHALA XCHARX DALHOUSIE

Saatos Sarapan drive ti Dharamshala arah Dalhousie sanggeus ngalakonan sightseeing lokal tina Tempat nu ngawengku, kasucian Dalai Lama tinggal-Na di Mc Leodgunj, Perang peringatan, kuil Bhagsunath sarta dal Tasik. Ngahontal Dalhousie Atang. O / N Hotel

Dinten 08: DALHOUSIE

Dalhousie geus dingaranan Gubernur Inggris - General abad l9th, Gusti Dalhousie. Dikurilingan ku vegetasi variatif - pines, dodders, Oaks na rhododendron karembangan. sightseeing lokal tina Dalhousie ngawengku nganjang ka Panjipula, Subhash Baoli jeung piknik ka Khajjiar 24 km ti Dalhousie dikurilingan ku leuweung Deodar kandel. Ngajalankeun ti Dalhousie mun Khajjiar nyaeta Heboh. O / N Hotel

DAY 09: DALHOUSIE XCHARX AMRITSAR

Sanggeus sarapan, pariksa kaluar ti hotél sarta mindahkeun kana Amritsar. Engké lumangsungna didatangan Golden Temple, Jalyanwala Bagh & Waga Border. Sapeuting di Amritsar.

DAY 10: AMRITSAR XCHARX CHANDIGARH

This day after breakfast Check out and drive to Chnadigarh. On arrival at Chandigarh transfer to for check-in. Overnight in Chandigarh.

DAY 11: CHANDIGARH XCHARX DEPARTURE

This day after breakfast, check out from the Hotel and proceed for the sightseeing tour of Chandigarh. Visit Rock Garden. An unpretentious entrance leads to a magnificent, almost surrealist arrangement of rocks, boulders, broken Chinaware, discarded fluorescent tubes, broken and cast away glass bangles, building waste, coal and clay-all juxtaposed to create a dream folk world of palaces, soldiers, monkeys, village life, women and temples. Later transfer to Chandigarh airport/railway station where the tour ends.