Menta nelepon deui

Peuting Program 10

CHANDIGARH (1NT) - SHIMLA (2NTS) - MANALI (3NTS) - DHARAMSHALA (1NT) - DALHOUSIE (2NTS) - AMRITSAR (1NT) - CHANDIGARH

| Kode wisata: 150
Didatangan-to-Khajjiar

India_Tourism

Dinten 01: CHANDIGARH - SHIMLA

Kana datangna di stasiun bandara / kareta Chandigarh, nyokot & ngajalankeun mun Shimla. Shimla, urut ibukota usum panas tina British India, diatur amidst nu Shivalik Pagunungan snowcapped, nawarkeun sababaraha pintonan paling stunning ti Himalaya perkasa. Dina datangna di Shimla pariksa-di di hotél. (Sapeuting di Shimla)

Dinten 02: SHIMLA

dinten ieu sanggeus sarapan lumangsungna pikeun sightseeing di na sabudeureun Shimla na didatangan Kufri. Dina hiji luhurna 2,622 méter, Kufri kasohor trekking sarta hiking trails, sarta lamping salju katutup pikeun ski jeung tobogganing. Soré nyandak tur leumpang tina Shimla, didatangan pasir Jakoo nu nawiskeun tempoan panorama ti kota, Wakil Regal Lodge atawa leumpang ka handap jalan. (Sapeuting di Shimla)

Dinten 03: SHIMLA - MANALI

dinten ieu sanggeus sarapan Pariksa jeung ngajalankeun mun Manali. Enroute tetep kaméra Anjeun on, nyokot gambar spot endah kayaning beas walungan, kullu lebak, Dashehra maiden jsb Dina datangna Mariksa di di hotél. Manali mangrupakeun pasir Resort gambar-sampurna dina hiji luhurna 1,929 méter diatur amidst puncak snowcapped, kaéndahan Manali ieu enchanced ku walungan beas jeung cai jelas anak, meandering liwat kota nu. Kabéh sabudeureun hiji nilik deodar na pinus tatangkalan, sawah leutik tur orchards buah. Malem bébas pikeun kagiatan individu. (Sapeuting di Manali).

Dinten 04: MANALI

dinten ieu sanggeus sarapan lumangsungna pikeun sightseeing lokal tina Manali, didatangan ka 450 taun kuil heubeul dedicated ka Hadimba Devi nu showcases sababaraha woodcarving alus teuing. Ogé didatangan Temple Manu na Vashisht Kund, dipikawanoh pikeun cinyusu walirang panas na. Malem bébas pikeun balanja di Pasar Tibét lokal. (Sapeuting di Manali).

Dinten 05: MANALI (pilihan)

dinten ieu sanggeus sarapan mimiti lumangsungna pikeun Salju Point on Rohatang jalan. Enoute eureun di Solang vallwy. Rohtang pass (luhurna 3940 méter) anu kms 51 ti Manali, tapi alatan jalan salju berat katutupan, pass ieu moal acceddible keur bulan ampir 8 taun. Atang deui Manali na waktos bébas pikeun kagiatan luang individu. Mun jalan ka Rohtang Pass anu ditutup lajeng buka Salju Point (ponies / kuda bisa hired langsung). Sapeuting di Manali.

Dinten 06: MANALI TO DHARAMSHALA

A jarak 260 kilométer dina cara stopping di Baijnath dipikawanoh keur na Candi Siwa sarta salajengna di Palampur kawentar Pikeun Tea Taman. Dharamhsala mangrupakeun pasir-stasiun bohong dina spur tina Pagunungan Dhauladhar ngeunaan 18 kms kalér-wétaneun Kangra, Perlu dipikanyaho pikeun set kageulisan endah na amidst pinus sarta ek tangkal tinggi. Kusabab 1960, nalika eta janten markas samentara di Na kasucian The Dalai Lama, Dharamshala geus risen mun repute internasional salaku "The Little Lhasa di India". O / N Hotel

Dinten 07: DHARAMSHALA - DALHOUSIE

Saatos Sarapan drive ti Dharamshala arah Dalhousie sanggeus ngalakonan sightseeing lokal tina Tempat nu ngawengku, kasucian Dalai Lama tinggal-Na di Mc Leodgunj, Perang peringatan, kuil Bhagsunath sarta dal Tasik. Ngahontal Dalhousie Atang. O / N Hotel

Dinten 08: DALHOUSIE

Dalhousie geus dingaranan Gubernur Inggris - General abad l9th, Gusti Dalhousie. Dikurilingan ku vegetasi variatif - pines, dodders, Oaks na rhododendron karembangan. sightseeing lokal tina Dalhousie ngawengku nganjang ka Panjipula, Subhash Baoli jeung piknik ka Khajjiar 24 km ti Dalhousie dikurilingan ku leuweung Deodar kandel. Ngajalankeun ti Dalhousie mun Khajjiar nyaeta Heboh. O / N Hotel

Dinten 09: DALHOUSIE - AMRITSAR

Sanggeus sarapan, pariksa kaluar ti hotél sarta mindahkeun kana Amritsar. Engké lumangsungna didatangan Golden Temple, Jalyanwala Bagh & Waga Border. Sapeuting di Amritsar.

Dinten 10: AMRITSAR - CHANDIGARH

dinten ieu sanggeus sarapan Pariksa jeung ngajalankeun mun Chnadigarh. Dina datangna di Chandigarh mindahkeun mun keur dipariksa di. Sapeuting di Chandigarh.

Dinten 11: CHANDIGARH - miang

dinten ieu sanggeus sarapan, chcek kaluar ti Hotel jeung lumangsungna pikeun wisata sightseeing of Chandigarh. Didatangan Rock Taman. Hiji lawang unpretentious ngabalukarkeun hiji megah, susunan ampir surrealist batuan, batu gede, rusak Chinaware, tabung fluoresensi dipiceun, rusak sareng tuang jauh bangles kaca, gedong sampah, batu bara jeung liat-kabeh juxtaposed nyieun dunya ngimpi rahayat tina istana, prajurit, monyet, hirup sagawayah, awéwé jeung candi. Engké mindahkeun ka stasiun bandara / kareta Chandigarh mana wisata nu ends.

Panalungtikan / Taros Kami


Skip to tulbar