Menta nelepon deui

Greetings to you from Sand Pebbles Tour N Travels – the effervescent tour operator Odisha which touches the souls of scores of customers with magnetic packages and ancillary services. Sand Pebbles Tour N Travels was incepted in 1999 at Bhubaneswar – the elegant capital city acclaimed as the cultural tourism haven and an excitingly progressive destination in Odisha. Sand Pebbles Tour N Travels offices are located in serene environs and possess a cozy ambience.

parusahaan, leuwih taun geus diatur bola rolling salaku perjalanan Premier jeung parusahaan wisata ku dishing kaluar spektakuler pakét wisata kalawan itineraries angen-mereun Konfigurasi Puri Special Tours, Propinsi Sulawesi Tenggara Tours, Parahu Cruises, sabtu minggu Getaways, Bhubaneswar Special Tours, Ngajalajah Mini Amazon - Bhitarkanika, Odisha Spiritual Tour, Chilika kalawan Odisha Golden Triangle, Paket Special RathaYatra, Budha India gateway mun Odisha, Enchanting pantai of Odisha, ekslusif Odisha Tribal Tour, tempat suci tina Odisha .... nyebut sababaraha. Aya duanana pre-dirancang bungkusan wisata ogé bungkusan wisata ngaropéa Manjang sababaraha kombinasi lega-ranging mun delight konsumén nyaéta Odisha Tribal Tours kalawan medang, Budha Trail Odisha kalawan Bhubaneswar - Puri - Konark - sarta loba leuwih ... ..

Keusik Pebbles wisata cingcin dina Asép Sunandar Sunarya ti jasa ancillary. parusahaan geus ukiran mangrupa gambar Ecological dina realm of Rental mobil Services tur geus dilengkepan hiji armada alluring kalolobaan mobil modern jeung gerbong. Pebbles keusik wisata daun euweuh batu unturned nawarkeun nasabah na utmost delight jeung saham quiver na kalawan sagala rupa nu aya ayeuna di industri pariwisata. parusahaan geus ngalegaan ayana dahan setting-up na di Puri, Gopalpur, Bhitarkanika, Cirebon jeung Kolkata dina usaha prodigious -na pikeun ngahontal kaluar mun beuki konsumén.

Sand Pebbles Tour N Travels is recognized by Ministry of Tourism, Govt. of India as an entity empowered to provide quality tour services to the tourists. It is also accredited by IATA. The company is a member of esteemed organizations such as IATO, UFTAA , ITTA, ADTOI, TAAI, ATOAI, FHRAI and TAAO.

Sand Pebbles,  a pioneer of tour operator Odisha is committed to deliver unique and supreme tour related services to its customers, in consonance with the changing paradigms of the tourism industry. The lofty tour and hospitality arrangements carried out meticulously by the adroit and professional team of Sand Pebbles tour have turned out to be of enduring value, time and again catapulting the image of the firm. In the sphere of product development and promotion, the company has gone miles entrenched with a strategic competitive advantage. The highly experienced team envisages, crafts, and puts into the functional mode; diverse tourism products and activities which enthrall the customers. These comprise eco, cultural, spiritual, leisure, wildlife, and MICE, thus catering to the tastes and aspirations of different clientele.

Odisha draws luar biasa pangasilan wisata inbound ti sakuliah dunya. Pebbles keusik wisata nyaeta dina kandel hal saprak dékade satengah nanganan hiji angka overwhelming wisatawan jeung nyadiakeun éta bungkusan exquisite wisata, bantuan perjalanan, sarta rojongan logistik. The kantos ngembangna propositions bisnis anu ngawengku poéna impressive, ventures synergized, sarta neo-kasempetan geus ditingkatkeun teh ngadeg tina Keusik Pebbles wisata diduga salaku pamingpin bisnis wisata di Wetan India. Mékanisme diadopsi ku sungut nu pikeun mastikeun kontrol kualitas impeccable sarta pangiriman jasa kualitas luhur geus narik pujian ti sagala rupa suku.

Panalungtikan Us / Taros Kami


Wisata Operator Odisha

Sand Pebbles tour is surging forward with indomitable spirit. The splendors of East India jeung Propinsi Sulawesi Tenggara Indonesia is at your behest, just a click on the chic and swanky platform offered by Sand and Pebbles tour and our expert team with an extraordinary penchant for excellence ensures absolutely satisfying experiences.

Pebbles keusik wisata ngabogaan karinjang vivacious ngeusi hiji plethora bungkusan seru pikeun anjeun. Jadi eta Kaséhatan, suku Special, Spiritual, haji, Budaya & Heritage, luang, beurit .... aya aplenty dina kartu pikeun memicu markisa Anjeun. leuwih sering dipake tinimbang anjeun kacida hargana di Pasir Pebbles wisata - naha Free Pranata mangsa Tour atanapi Grup inklusif Tour ... urang boga deal pangalusna keur anjeun.

Leuwih taun, Pebbles Keusik wisata geus ngadegkeun ayana khu na salaku wisata operator luhur-kiyeu Odisha jeung Car panyadia Rental Service.

Owing ka na dina titik, ajakan, sarta Car well-dikelompokeun and Services Palatih di Beck of a panggero - Keusik Pebbles wisata liwat hiji periode waktu geus mecenghul salaku ngaran somah na janten endearing mun hordes sahiji jalma di Odisha. Armada renowned pausahaan ieu dotted kalawan leuwih ti 60 hawa conditioned kandaraan mewah nu ngawengku Mercedes Benz, Skoda luhung, Honda Civic, Toyota Corolla, Honda City, Toyota INNOVA, Tata indigo, Mahindra Logan, Mahindra Scorpio, Mahindra Bolero, Tata indica , Tempo traveler, Mini-vans na gerbong. Di steering anu chauffeurs well-dialam marahmay donning nu baju seragam parusahaan. Pausahaan religiously nyokot eupan balik ti nasabah kana kinerja panggerak sarta ogé terus briefs aranjeunna dina Konci etik. Panggerak anu disadiakeun telepon sél jeung terus mertahankeun kontak jeung manajer.

inisiatif ramah-customer keusik Pebbles wisata ngandung penyediaan botol cai mineral, koran Inggris, icebox, kertas tisu, kotak bantuan munggaran tur payung dina sakabéh kandaraan na. Sakabeh tutumpakan anu dipasangan ku belts korsi jeung gadget kaamanan séjén jeung asesoris. The Car na Palatih jasa Rental anu disadiakeun 24X7.

Sinkron jeung paménta profuse pikeun kaluar deui-keok-lagu libur experiential jauh ti monotony na drudgery pakait jeung hustle na bustle tina kahirupan kota, Pebbles Keusik wisata geus ngadegkeun hiji sipat fenomenal dina Bhitarkanika Taman Nasional. pikiran-boggling akomodasi suplemén ecologically ieu geus christened 'leuweung Resort'. Bhitarkanika mangrupa habitat aheng leuweung bakau laced kalawan creeks fabulous na leutak rumah susun, ayana di Kabupaten Kendrapara of Odisha. Salah sahiji ékosistem flourishing bakau panggedéna di India, Bhitarkanika nyaeta imah rupa-rupa flora jeung fauna. Keusik Pebbles leuweung Resort geus terstruktur mun instill dina wisatawan rarasaan tina oneness jeung alam. Resort ieu ngalobaan jadi 'kudu terus titik' dina rancana perjalanan ti honeymooners. Pebbles keusik wisata geus nyieun hiji tanda indelible salaku agén perjalanan bisnis pausahaan. bisnis beurit di parusahaan ieu heralded salaku 'ngajempolan tina masa depan'. Pebbles keusik wisata brings bisnis jeung luang teuing ngadeukeutan. Odisha mangrupakeun tujuan beurit sabenerna aspirational tur pikaresepeun tur ngetok rencana manifold pasar beurit sumanget, Pebbles Keusik wisata geus disiapkeun. Poténsi jejaring Alus nyandak Keusik Pebbles wisata nyadiakeun atanapi kamar blok hotél, piring kaluar akal-niupan itineraries, sarta mempermudah hiburan sarta luang keur tamu. Ladenan asli Keusik Pebbles wisata dijilid pikeun narik sering acara bisnis.

Keusik Pebbles Kajadian 'n' Hiburan Grup, hiji unit keusik Pebbles Tour 'n' ngumbara diakuan ku Pariwisata India, Govt. India na Dinas Pariwisata, Govt. tina Odisha. jangjang ieu dumasar di ibukota Odisha - Bhubaneswar. manajemén acara ieu teeming salaku hiji operasi pariwisata ancillary. Aya hiji upswing dina bisnis acara 'di Odisha. Pebbles keusik wisata bangga janten pasangan kasuksésan Gala tina bisnis manajemen acara di nagara. Pebbles keusik wisata ieu poised kana munara jangkung gede jeung tim profésional na zealous tur kreatif bubbling kalawan fervor pro-aktif. Tujuan perdana pausahaan anu nyadiakeun layanan luar biasa ka klien na esteemed ku fokus dina, inisiatif customer-berorientasi dumasar nilai-.

Pebbles keusik wisata publishes brosur kacida informatif jeung komprehensif sarta literatur promosi séjén nu nembongan rada stunning. The bungkusan minat husus Keusik Pebbles wisata spruce nepi ka Bagi Séké sélér di Odisha. Ieu endorses nu charms pariwisata tribal jeung kasempetan galore keur wisatawan jeung boga rendezvous intim jeung identitas budaya uniquely pribumi upheld ku tribals of Odisha. The bungkusan wisata tribal pausahaan unveil rasa husus rahayat pribumi nagara; ritual maranéhanana invigorating sarta adat istiadat. Wisatawan anu disadiakeun avenues ample ka saksi festival warni maranéhanana yén ngagungkeun lila gaya hirup unik entailing pelestarian sahiji warisan béda. Odisha titik-titik titik signifikan dina peta ethnographic India pikeun ngabogaan rupa pangbadagna komunitas tribal. Mayoritas tribals anu kapanggih di kabupaten tina Koraput, Rayagada, Naurangpur, Malkangiri, Kalahandi, Kandhamal, Baudh, Keonjhar, Sundargarh na Mayurbhanj. Keusik Pebbles Tribal Tours ngawengku sakabeh tempat ieu sarta néwak nu sensi estetika jeung ekspresi scintillating sahiji komunitas pribumi. Keur wisatawan ngamotivasi culturally, Pebbles Keusik wisata nyadiakeun bungkusan upbeat. Sagala festivities ngonpigurasikeun dina itineraries Palasik pausahaan. Wisatawan meunang kasempetan hirupna pikeun throng nu hotspot budaya Odisha salila musim festive. Kamulyaan tur ekstasi tina festival budaya pangbadagna kayaning Puri International Beach Festival, jeung Festival Konark engender Chances keur wisatawan jeung relive nu splendors regal.

Odisha boga loba hiji maksud pariwisata unsung désa. Sajaba ti kaéndahan hening di maksud pariwisata ieu pristine, naon entice wisatawan anu historicity, ungkapan budaya, simbol agama, sarta significance arkéologis. Lingkup laten pariwisata désa di Odisha ieu unraveled ku bungkusan husus Keusik Pebbles wisata. parusahaan Numutkeun alatan pentingna pikeun ngembangkeun produk budaya pribumi di maksud désa kayaning Raghurajpur. Ieu instills di wisatawan rasa pangirut arah gaya hirup pribumi tina komunitas désa sarta paves cara pikeun upliftment maranéhanana. Wisatawan neangan leuwih 'intim' jeung kontak 'otentik' jeung jalma pribumi tina Odisha. The bungkusan tina Keusik Pebbles wisata nu dirancang Konfigurasi Odisha sarta Amérika sabudeureunana kawas Jharkhand, Madhya Pradesh, sarta Chhattisgarh ngawengku nu panorama désa di Amérika ieu némbongkeun pintonan scintillating kayaning widang Paddy, Kebon, captivating tetempoan ngeunaan Bulan pasir, rupa imah migratory manuk, festival, pageants .... jeung daftar anu tuntas.

Skip to tulbar