Menta nelepon deui
Puri Rath Yatra 2018

Anjeun hiji follower leres agama Hindu? Pilari tempat agama patut ngadatangan di hirupna anjeun, ulah nambahkeun Puri Rath Yatra 2018 kana daptar Anjeun! Muhun, Puri Rath Yatra memang hal bisa graced sahenteuna sakali dina hirupna.
Saksi ka festival pangbadagna dina planét Rath Yatra, dimana deities leumpang kaluar tina candi, megatkeun panghalang tina kasta, agama, & sahadat pikeun ngirim pesen tina oneness ka jagat raya. The Puri-panggih, anu chariots badag, hawa lembab clubbed kalawan downpour dadakan jeung din cacophonous sangkan festival holiest di India, Rath Yatra 2018 hiji acara salah sahiji jenis na.
Dunya kawentar Rath Yatra sohor ku fanfare, fervor agama sarta sumanget camaraderie. Sora exquisite of cymbals, drum, jeung musik karasaeun kawas sawarga geus fallen di bumi pikeun rahmat kasempetan. Hal ieu dipercaya yén lamun tarik chariots sakali - anjeun bakal earn petikan anjeun ka sawarga. Na, teu salah di pangeusina hoyong luput Puri Rath Yatra 2018!

Panalungtikan Us / Taros Kami


Bungkusan Puri Rath Yatra 2018

SandPebbles nawarkeun paket endah pikeun Puri Rath Yatra Tour, Ku kituna anjeun bisa boga lalampahan repot-haratis jeung akomodasi salila paling jam pangsibukna kota. Naha rék indit tina Bhubaneswar atawa cicing di kota salila Puri Rath Yatra, urang ngadamel sagala arrangements ti bookings hotél numpang, wisata, & sadayana, sangkan lalampahan ketuhanan Anjeun memorable. urang Puri Rath Yatra 2018 pakét ngawengku:

Dinten 1: Datangna Bhubaneswar

Salah sahiji wakil urang bakal nampa maneh di Biju Patnaik International Airport, Bhubaneswar jeung pangawal anjeun hotél. Mun hiber teh datang isuk-isuk, anjeun tiasa nganjang ka Smart Kota atawa bisa ninggalkeun pikeun Puri, ngan 60 Km ngajalankeun ti kota. Dinner bakal dilayanan di hotél.

Dinten 2: didatangan Jagannath Temple

Sanggeus sarapan drive mun Puri en-jalur nganjang ka Dhauli (Ashokan Rock Edict na Shanti stupa), Pipili (Applique Gawé Désa), Sakshigopal (Radha Krishna Temple) & Raghurajpur / Naikpatna (Lukisan Désa). Datangna di Puri, Mariksa ka hiji hotél. Malem nganjang ka Gusti Jagannath Temple pikeun ilubiung dina Live Aalati Darshan (Non-Hindu teu diwenangkeun jero Bait Allah). Anjeun teu kedah buka "Char Dham" dina urutan pikeun ngahontal "Moksha" (kasalametan), sakali anjeun didatangan Puri Temple. Deui ka kamar hotél.

Dinten 3: Rath Yatra

Sanggeus sarapan ngajalankeun kana Puri Badadanda. A susunan husus nu geus dilakukeun dina rooftop of a hotél pikeun ningali Rath Yatra. Upami anjeun hoyong ningali Rath Yatra ti rooftop mulus lumangsungna isuk awal. (Sarapan pakét, botol cai, dipak dahar beurang (veg) bakal disadiakeun anjeun. Tunggang gunung deui Hotel boga dinner jeung reureuh sare.

Dinten 4: Sightseeing Puri

Sanggeus sarapan, meunang siap pikeun sightseeing nu. Didatangan Narendra Pokhari, Temple Lokanath, Temple Markandeshwar, Temple Lakshmi, Temple Ganesh, Temple Gundicha, Swargadwar, Raghurajpur Artist Desa, Temple Bimala & loba deui. Balik deui ka hotél sarta kudu dinner jeung kulem wengi alus.

Dinten 5: Puri Beach Fun

Hiji tempat keur jamaah countless, anu datangna pikeun nyokot dip purifikasi tradisional. Salah sahiji pantai silvery finest di India, di mana cai lapping of Teluk Benggala mayar ngajenan kana kageulisan maranéhanana. Anjeun tiasa ngarasakeun gelombang tiis diuk di hareup pantai ngabogaan fun és creams jeung item kadaharan séjénna atawa buka dina drive panjang mun Puri-Konark Kelautan Girang jalan.

Dinten 6: balanja di Puri

Salah teu bisa luput karajinan kapanggih di sabudeureun Puri. Néangan jewelery filigree pérak sarta ogé dibeuli Sambalpuri na Bomkai weavers bakal dazzle anjeun kalawan gawé intricate maranéhanana.

Dinten 7: drive mun Konark

Sajaba ti attending nu Ratha Yatra Festival, anu travelers di Puri bisa néangan pilihan wisata dihormat lianna tangtu. Puri Beach, Konark Beach, Konark Sun Temple aya sababaraha tempat wisata paling matak sabudeureun Puri. Sanggeus datangna sarapan mun Konark Sun Temple, ASI Museum (Ditutup dina Jumaah), Temple Ramchandi & Chandrabhaga Beach. Soré frees dina pantai emas jeung bersantai on pasar pantai of Puri. Sapeuting di Puri.

Dinten 8: miang

Saatos serelek sarapan di Stasiun Airport / Railway Bhubaneswar pikeun lalampahan onward.

Inclusions:

Aarti Tikka on datangna
Akomodasi di Star Bulan
Dinner & Sarapan
Kabéh Mindahkeun ku mobil AC ekslusif
Balik mindahkeun Airport di PVT Car
Puri-Konark Kelautan Girang neng (Seat di mobil mewah atanapi gerbong)
Puri Sightseeing wisata + Jagannath Temple + Konark (Seat di mobil mewah atanapi gerbong)
Naha maneh ngobrol ngeunaan candi sajarah, monumen, tempat suci satwa, festival, Daérah picturesque, budaya atawa asakan - nu bounty nagara kacida matchless. Na, budaya Jagannath boga hal, nu ngajadikeun unggal India reueus.

Wilujeng sumping di tanah Allah. Odisha ngantosan kadatangan anjeun.