Menta nelepon deui

Kolkata - Gangasagar - Sundarbans

Kode wisata: 220 | Peuting Program 07

Dinten 1: Kolkata kadatangan satengah dinten Kota wisata
Dina datangna di Howrah mindahkeun stasiun ka hotél. Saatos, satengah dinten wisata kota seger up Victoria Peringatan jeung Eden Taman stadion. Sapeuting di Kalkuta.

Dinten 2: Kolkata - MAYAPUR - Kolkata
Isuk sanggeus sarapan ninggalkeun pikeun Mayapur na didatangan kawentar dunya kuil Iskcon. Deui ka Kolkata jeung sapeuting.

Dinten 3: Kolkata - GANGASAGAR - Kolkata
Sanggeus sarapan ninggalkeun pikeun Gangasagar. Lajeng meuntas walungan jeung ngalakukeun nu sightseeing of Sagar Island. Lajeng deui ka Kolkata jeung sapeuting.
Catetan pikeun Gangasagar Tour:
Urang baris nyadiakeun AC wahana pikeun Kolkata mun Ikmal Ghat ie Lot No. 8 / Harwood Point (90 Km.) Jeung deui Kolkata. Sanggeus ngahontal Lot No. 8 maneh kudu nyokot ferry meuntas walungan MURI Ganga pikeun Kachuberia. Sarta nyandak mobil pribadi pikeun Island Sagar ti Kachuberia. Biaya Ikmal & Biaya wahana lokal ti Kachuberia mun Sagar Island & deui anjeun sorangan.

Dinten 4: Kolkata FULL dinten
Sanggeus sarapan dinten pinuh datangna Howrah Sasak, Belur math, Dakshineswari Kali Temple, Kalighat Kali kuil, Museum India, Ibu House & Birla Temple. Sapeuting di Kalkuta.

Dinten 5: Kolkata - SUNDARBAN
Isuk sanggeus sarapan nyokot ti hotél sarta serelek di Priya Bioskop. Satuluyna anjeun bakal disetir mun Gothakali. Lajeng Cruise jeung Lodaya camp. Sapeuting di Sundarban.

Dinten 6: SUNDARBAN
Sanggeus datangna sarapan of Sundarban. Sapeuting di Sudarban.

Dinten 7: SUNDARBAN - Kolkata
Sanggeus sarapan ngajalankeun deui Priya Bioskop kompléks. Satuluyna anjeun bakal turun di Kolkata hotél. Sapeuting di Kalkuta.

Dinten 8: serelek di bandara / stasiun
Isuk bersantai sarta serelek soré di stasiun / kareta bandara pikeun onward lalampahan.