Menta nelepon deui
  • 04 peuting / 05 Days

| Kode wisata: G-5020

Dinten 01:

Dina datangna anjeun di Bandara Internasional Dubai, anjeun bakal dikawal ka hotél anjeun ku wawakil urang.

Pariksa-di di hotél, bersantai sarta méakkeun sésana dina sapoe di rineh.

Kantor kaluar tina hotél magrib jeung pariksa kaluar ti mall. Upami anjeun hoyong hiji pangalaman Emirati otentik, didatangan salah sahiji loba souks of bur Dubai. caket dieu ogé teh bersejarah Bastakia Kuartal nu kasohor imah tradisional na disimpen na munara angin.

Dinner di réstoran India

Sapeuting di hotél.

Dinten 02:

megatkeun gancang

Sanggeus sarapan keusikan anjeun bakal naek kapal dina wisata dinten satengah kota. wisata nu mawa anjeun ka bur Dubai Creek, pasar Spice. Anjeun tiasa ngeureunkeun pikeun poto-gaul jeung Burj al-Arab, hotél béntang 7 hijina sadunya. Ti dieu maneh kantor kaluar ka lalaki dijieun korma Island Nu Maha Suci crowning na, anu Atlantis lontar Hotel. Titik luhur wisata nu pasti Masjid Jumeirah nu spotlessly bodas. Perhatikeun yén anjeun teu kedah ngagem kolor, deui leungeun kudu ditutupan sarta awéwé kudu nutupan huluna maranéhanana jeung jilbab a. Dina wisata ieu anjeun ogé bakal didatangan imah Arab heubeul kalawan arsitektur tradisional maranéhanana.

wisata pilihan

Atang anjeun bakal lumangsungna pikeun Dhow pesiar dina Dubai Creek. Dhows anu sailboats Arab tradisional anu tetep ampir unchanged pikeun abad. pesiar anu nawarkeun hiji tetempoan pisan béda ti Dubai. Dina hiji sisi aya Deira, nu éta, pikeun sakabéh kaperluan praktis, sakabéh kota di Dubai saacan 1990 urang. Di sisi séjén teh Dubai modern kalawan jalan lega sarta skyscrapers ultra-jangkung. Dinner (Tambaksari) bakal di dewan dhow nu.

Dinner di réstoran India

Sapeuting di hotél.

Dinten 03:

megatkeun gancang

Boga sarapan hearty Anjeun bisa bersantai di hotél anjeun anjeun gaduh isuk di rineh.

wisata pilihan

Sore, anjeun ngawitan anjeun Gurun Safari. Anjeun diangkut ka gurun. Diuk deui ngarasakeun kumaha kandaraan nanjak ka pasir keusik effortlessly. Dune-bashing, lamun bakal! Lalajo panonpoé turun ngaliwatan cakrawala ti atop nu dune keusik pangluhurna. The jeruk Panonpoé Tilelep ogé ngajadikeun backdrop sampurna pikeun loba foto kulawarga memorable. Lamun wahana swanky sigana teuing modern, cokot numpak onta. Anjeun oge bisa indulge dina titik desain henna na sheesha. A dinner barbecue bakal dilayanan handapeun langit Arab starlit bari ngibing beuteung entertains anjeun kalawan belah sultry nya. Salaku malem éndah datang ka hiji tungtung, anjeun diangkut deui hotél Anjeun

Dinner di réstoran India

Sapeuting di hotél.

Dinten 04:

megatkeun gancang

Kiwari, sanggeus sarapan, anjeun boga sésana dina sapoe di rineh.

wisata pilihan

Najan kitu, urang nyarankeun yén anjeun nyandak kasempetan ieu didatangan Burj Khalifa, wangunan tallest di dunya. Sebut wae impressive atanapi preposterous, aya henteu denying nu Burj Khalifa nyaéta karya taneuh-megatkeun arsitektur jeung rékayasa. Wangunan tallest sadunya pierces langit di 828m (tujuh kali jangkungna Bigbang Ben) jeung dibuka dina 4 Januari 2010, ngan genep taun sanggeus excavations dimimitian. Nepi ka 13,000 pagawe toiled beurang jeung peuting, di kali putting up a lanté anyar di sakumaha saeutik jadi tilu poé. Daya tarik utama nu Observasi Dek 'Di Top' di lantai 124th. Ti jangkung lofty sapertos anjeun bisa kalayan gampang pinpoint The World, anu tilu kamajuan korma jeung ciri séjén. Meunang aya nyokot anjeun kaliwat rupa némbongkeun multimédia ka angkat ganda-dek anu whisks Anjeun 10m per detik kanggo hiji menit sakabéh pikeun ngahontal tingkat 124 dina 442m lofty dina hawa. Dina ahir wisata nu, balik deui ka hotel bandung

Dinner di réstoran India

Sapeuting di hotél.

Dinten 05:

megatkeun gancang

Sanggeus sarapan, pariksa-kaluar ti hotél. Anjeun bakal dibikeun ka bandara pikeun dewan hiber anjeun deui imah.

Inclusions

  • Balik Ekonomi airfare on indigo maskapai
  • 4 peuting / 05 poé akomodasi
  • Sarapan poean na Buka puasa
  • biaya visa UAE kaasup
  • Ok mun dewan biaya
  • Balik mindahkeun bandara on SIC (korsi di Palatih) dasar